Selam kızlar öncelikle herkesi Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah çok ama çok güzel bir duygu. Öncelikle buraya yazma gibi bir düşüncem yoktu ama kendim burada özellikle son zamanlarda baktigim tek şey doğum hikayeleriydi o yüzden yazmak istedim. Hamileliğimi çok rahat geçirmiştim bebişim de bende çok iyiydik. Sadece son zamanlarda zorluk çekmiştim ağırlaşmanın etkisiyle o kadar. Hem özel hem devlet olmak üzere iki hastaneye gidiyordum. Psikolojik olarak daha iyi hissettiriyordu çünkü. Normalde doğumumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyordum fakat bu virüs olayı nedeniyle gittiğim devlet hastanesinde de pozitif vakalar varmış ve sürekli olarak buraya gelmek istediğine emin misin burada doğum yapmaya burada virüslü hastalar yatıyor gibi cümlelere maruz kaldım. Psikolojim alt üst olmuştu vaka giderek artıyor devlet hastanesinin tarzı hiç hoş değil neyse özelde gittiğim doktorumda doğum yapmaya karar verdim artık emindim. Perşembe günü annemlere ordan çok yakın arkadaşıma gittik. Çok iyiydim ve hiç bir ağrım yoktu. Eve giderken gene bu virüs olayından dolayı arabanın arka tarafında oturuyordum. Kasılma oluyordu bende orada oturduğum için olduğunu düşündüm. Eve geldik eşime ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledim çünkü son 11 gün kalmıştı doktor gün aşırı ilişki tavsiye etmişti. Iliskiden sonra benden su boşalmaya başladı. Ben idrar zannettim🙈 eşim gelen şeyin idrar olmadığını renginin beyaz olduğunu söyledi. Ağrım vs hiç bir şey yoktu. Kayinvalidemi aradık oda ağrısı yoksa bekleyin dedi. Ilk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum. Ağrılar hafif hafif başladı saate bakıyorum ama ağrım çok az diye düşünüyorum ve bunun doğum ağrısı olacağı hiç aklıma gelmedi. Herkesin anlattığı o korkunç sancıları bekliyorum ama öyle değildi. 2.30da buraya yazdım suyum geliyor ama ağrım çok az diye. Sonrasında 6 ya kadar evde hafif hafif artarak geliyor fakat arada durduğu için çok rahatlatıyor insanı. Rabbim kolaylaştırıyor inşallah. Daha sonra kayinvalidemi de alıp hastaneye geçtik eşim kesin geri eve gönderecekler bizi sende bir şey yok diyor. Araba da dk tutuyorum sancıların gelişini 5dk da bir geliyor ama hala o kadar sancıyla olabileceğini düşünmüyorum. Hastaneye gittiğimde 8cm açılma olduğunu söylediler şansımdan doktorumda ordaydı onu beklemek zorunda kalmadım. Eğer doğru hareket edersen hemen doğar bu çocuk dedi. Ama ben doktorumun dediklerini yapamadım:((( çok acıkmıştım çünkü kusmuştum çok fazla enerji versin diye ne verdilerse hep çıkardım. Hastaneye geldikten sonra dermanım kalmadı. 8cmden sonrasındaki sancılar daha acıydı. Kayınvalidem agrım geldikçe masaj yaptı o kadar çok işe yaradiki Allah razı olsun. Eşim elimden tuttu yürütmeye başladı. Ben çok bağırdım o yüzden enerjim kalmadı kesinlikle bağıramamaya çalışın. Hemşire son zamanda ağrı kesici iğne yapacaktı tekme attım yalan söylüyorsun suni sancı vereceksin ben istemiyorum diye🙈 doktoruma bağırdım beni sezeryana al artık olmuyor ben yapamıyorum diye bunu söylerken çatalda yatıyordum doktorum çocuğun kafasının göründüğünü söylüyordu 😊 ilk ıkınmada beceremedim çünkü bağırmak ve kurmaktan enerjim kalmamıştı. Doktorum ikinci ıkınmada da bırakırsam çocuğa zarar geleceğini söyledi 2. ıkınmada geldi paşam. Çok şükür gelince her şey bitti. Doğumum dikişten daha kolaydı diyebilirim. Uyusturulmasina rağmen dikiş atılırken acıdı. Doğumdan korkmayın kendinizi doktorunuza bırakın. Bebişiniz geleceği zamanı çok iyi biliyor. O kadar sancıda dikişte hiç bir şey de ağlamadım onu kucağıma verdiklerinde öyle çok ağladım ki ikimiz başarmıştık ,sağlıklıydı tutamadım kendimi..17 nisanda doğurdum şuan evimde paşamla beraberim Rabbim herkesi kurtarsın inşallah 😊🧿💙