Kiymetlibebek Kizlar sizinde bunhaftalarda karninizda sertlesme oluyormu normal bir durummu ? bide benim sabah mogde bulantim basladi kusuyorum
AtaMommy Kiymetlibebek merhaba 24+4 üm karnım tamamen sertleşmiyor ama bebeğim toplanmaya başladı okşayınca düzeliyor eğer sizinki ağrılıysa doktorunuza danışın erken doğum habercisi diyorlar magnezyum başlayacaktır
minnakfasulyecim Kiymetlibebek Sertleşme değil de sabahları şiddetli gaz sancısı oluyor karnımın ağrısı dehşet yani. Bulantılar da hafif hafif var aklıma geldikçe içim kalkıyo mesela bazı şeylerden. Amaannn ya geri mi dönüyor Bulantılar 😬
Gulinal 28+1 tam bi haftadır ne yesem kusmaya başladım 🥺🥺 midem ağzımda dolanıyorum resmen 🥴 karnımda sertleşmeler de oluyor biraz ovalıyorum sonra düzeliyor.. Doktor olabileceğini söylemişti ama çok ağrıların varsa danış doktoruna.. tek problem kusmalar 🥺🥺
burcu0818 Canım bazen benimde oluyo sertleşme bebek gerildiği zaman sertleşme olur ama mide bulantısını bilmiyorum doktorunuza danışın ellerinizde ayaklarınızda tutulma oluyosa magnezyum eksikliğindende olabilir