yildiz23 38 haftalık sezeryan doğum yaptım hamileliğim boyunca sürekli göğsümden sıvı ve süt geldi basedemiyordum düşünün dün doğumdan sonra şükür sütüm daha çok geldi dokunduğumuz gibi akıyordu ama bebegimin kilosu az olduğu için ememiyordu yoruluyordu beslenemedi kuveze aldılar hortumla besleniyor 😣 bebeğim gittiğinden beri sütümde gitti ne kadar dışa vurmasamda düşünmeye calismasamda üzülüyor insan ne kadar duracağı belli değil hastane odasında bebegimsiz yatıyorum😔😔
EdibeHiraToprak yildiz23 rabbim yardimvin olsun KAÇ HAFTAlik doğum yaptınız. Bebehiniz kac kiloydu. Ins tez zamanda yaniniza gelir
Aysessss yildiz23 cnm yaaa Allah allah neden aldılarki küveze, gayet iyi kilosu dert etme 1-2 gün içinde gelir koynuna. Sen bu arada süt sağmıyor musun peki? Sağmana rağmen mi gelmiyor? Ne güzel sağ salim doğmuş, dua et, gelir çok geçmeden
RuzgarsMommy Canım bebeğini sadece beslemek için almışlar bak çok şükür iyi durumu daha erken haftalarda doğuranlar var sıkıntı çekenler var. Bence hiç üzülme sütün gitmesin bekle yavrunu kucağına alınca sütün yarasın ona.
yildiz23 RuzgarsMommy gitti işte onun hüznü daha çok var anne karnindada beslenemiyordu yine besleyemedim 😣
EdibeHiraToprak yildiz23 kilosu gayet iyi hic sıkıntı etmeyin 2 yada 3 gune bence yaniniza getirirler . 2800 oldugu zaman ins bir tanıdığımda o sekilde olmustu bebek kilo almaya başladığı an annenin yanina getiriyorlar hiç sikinti etme dua et.
Af072019 Üzüntü stres sütünüzü etkiler güzel şeyler düşünün bebeğinize kavuşmanın heyecanını yaşayın sıcak suda göğsünüze masaj yapın süt yapacak şeyler yigin en önemlisi her şeyin iyi olacağına dair moraliniz güzel olsun çünkü gerçekten çekim yasasına göre de ne düşünürseniz onu yaşarsınız inşallah her şey gönlünüzce olur en yakın zamanda sağlıkla bebişinizi de kucağınıza alırsınız şu an okunan ezanlar hürmetine bende dua ediyorum
yildiz23 Af072019 amin inşallah doğru söylüyorsunuz Allah beterinden saklasın herkes yavrusunu kucağına sağlıkla alsın🤲
yildiz23 Aysessss emme refleksi pek yok yoruluyor gucsuzmus sarılık olmadan kan sekeri düşmeden kontrol altına alalım besleyelim dediler .ilk gün sütüm vardı elle sagip emmedigi için hep kaşıkla icirdik sonra azalmaya başladı daha sonra elektrikli makine el pompası uğraşıyoruz minnacık geliyor birden kesildi
Aysessss yildiz23 anladım cnm, tamam işte emin ellerde, kendini toparlayınca vakum gibi emer merak etme 😀 sen de sağmaya devam et hep, gelir sütün, stres yapma hayal kur 😊
Gulsahtavlaci Hayırlı uğurlu olsunn canım bebeğin için kendini düşün bak sezaryende olmuşsun hazır kalkıp yürümeye kendini hemen toparlamaya çalış ki bebişine bakabilesin üzülme lütfen sütünde gelir stres yapmamaya çalış🥰
Gaazell yildiz23 Küvezde sizin sütünüzle beslenmiyor mu yani bebiş için süt sağmıyor musunuz. Sütü sağıp poşetine koyup saklayabiliyorsunuz aslında belki öylesi biraz daha iyi olur en azından bebiş çıkana kadar. Kıyamam ben ona miniğe ya Rabbim tez zamanda size kavuştursun şifa versin inşallah 🙏
yildiz23 Gaazell Amin inşallah gönderiyorum damla damla biriktirip azda olsa yetiyormus mamada veriyioar tabi süt yoksa mama sırayla veriyolarmis