seda30 Paramedikelif bugun kontrole gittim egzersini yapabilirsin bir sakinca yok dedi doktorum ☺️ ufak ufak yapicam
Betul55 Paramedikelif gözün aydın olsun sağlıkla büyüt evladını inşaallah 💐💐 ağız açılmasıyla rahmin açılması meselesini hangi kitapta okudun acaba ben de daha önce gördüm ama nette bi bilgi bulamadım merak ediyorum.
Paramedikelif Minik_avakado1 canımm acı yok ikinirken asıl acı sancı da ikinirken sadece büyük tuvalet yapa gibisn ağzını açma ikinmaya odaklan bagirmadan
DenizEnsar Paramedikelif dikişleriniz ne verdiler bir de ne zaman atar bilginiz var mı bisey söylediler mi bnm.ilk normal dogumumda çoktu dikisim ve çok acı cektim biokadin le yumusattim 40.gün dikişler atmaya başladı zor bir süreçti ve bu doğumumdan değil inanın sonrasında dikişlerle napicagimdan korkuyorum
Paramedikelif DenizEnsar benim bir hafta sonraki kontrol de açılma yo dedi Dr toplamda 3 hafta sonra düşmeye başlar dedi üstüne oturmuyorm kuru tutuyorm canım saç kurutmayla kuruttum her pansuman sonrası
Paramedikelif Melisa47 11 kilo aldim canım çok yürüyüş yapamadm arada bir plates yaptım squat yaptım o kadar hurma yedim birde son haftalarda. Perine masaji yaptım 4 5 defa p kadar
Sunay10_ ENA canım lekem geldi diye 2 cm açılma var eve geldim sabah doktoruma gittim sorun yok daha Doğuma varmış 36/3 bebek şuan geçen pazartesi 2993 tu bu gün 3100 az almış dedim kilo neden dedim normal alması gerekene dönmüş dedi takma kafana bunu dedi
ENA Sunay10_ ayy cok güzel haber bence😊 yani bebeğin normale dönmesi, insallah normal dogum yapacaksın🥰 umarım bana da aynı şeyleri söyler🙂 peki 2 cm açıklık sıkıntı olmadı mı? Açılmayı durdurmak için herhangi bir şey verdiler mi?