suraa60 kızlar oğlum sürekli midemde hic asagı inmiyor midem ve yanlarda genel de normal midir sizlerinkide böyle mi ?
Ozlemr suraa60 benim ki de hissettiğim midem de ve yanlarda son günlerde hareketleri. Daha dün doktora gittim baş aşagı pozisyonda duruyor dedi. 30+6 yok bugün
Sulegorkemakyol suraa60 31+2 deyim bende benimde aynı sürekli yanlardan baskı ve arada bir de kasılmamalrım oluyor arada birde aşada hissediyorum birde sana birşey sorucam yalancı sancıların başladımı ben 28inci hafta başladı berak ettimde
Nihanozturk Sulegorkemakyol 30.haftadayım benimde iki gündür arada kasıklarıma sol tarafa özellikle günde 3-4kere sancı gibi bisey oluyo ama tam anlamda veremiyorum ilk kez yasadıgım icin🤷🏻♀️
Ozlemr suraa60 çok anladığım söylenemez doktor dedikten sonra aa burası kafasıymış bak falan oldum kendim tam anlayamıyorum
Sulegorkemakyol Nihanozturk ilk başlarda bende anlam veremedim karnımdaki kasılmalar dışında belime aniden bir sızı gibi birşey giriyo ardından kasıklarıma karnıma doğru ilerliyo ve birden benim nefesimi kesicek kadar güçlü bir ağrı saplanıyo 1 bucuk 2 dkk kadar sürüyo budurm doktorla konuştuğumda yalancı sancı olduğunu söyledi bu gün ilk defa uzun sürdü dancı 4 dkk yı buldu yarın kontrolüm var bakalım be diycek
Bannesi 30+3 haftalığız artık heryerde kaburgalarıma kadar çıktı ellerimi ayaklarımı bilemiyorum kasıklarımda. Kısaca bütün heryerde😂😂😂
Nur suraa60 sadece ayağını kendine çektiği zaman sağ sol kasıklarım ağrıyor ve ister istemez yürürken bacaklarım açılıyor çünkü orada net bir şişlik vat hissediyorsun canım (: dönerken de can yakıyor birazcık🤦🏻♀️🤰🏻💙🐣🐥
Aysnctl 33+5 olduk bizde. Yaklaşık 30. Haftamdan beri baş aşağı pozisyonsa dediginjz gibi sürekli midemde ve yanlarımda hissediorum hareketlerini. Şu son zamanlarda çok toplanmaya başladi korkutuyor bu durum beni acikcasi.. sizinde toplaniormu.
prensleriminannesii suraa60 benimde hiç yukarı çıkmıyor hep göbeğimin etrafında ve kasıklarımda hareket ediyor. Dışarıdan gören herkes karnın aşağı inmiş erken gelcek galiba diyor daha 31 haftaya pazartesi gircez 😔
suraa60 prensleriminannesii doktorunuz bi sikinti gormuyorsa takmayin soyleyenleri bunu kimse bilemez peki sizi rahatsiz ediyor mu baskı yapiyor mu bebek ?
prensleriminannesii suraa60 evet biraz yürüyünce aşağı baskı yapıyor birde leğen kemiğime ayaklarını dayıyor sanki yada elleri bilmiyorum hep oralarda 😊
suraa60 prensleriminannesii Sulegorkemakyol Nur Az kaldı kızlar allahım kolay doğumlar nasip etsin bizlere inş 😊
Nihanozturk Sulegorkemakyol aa yalancı sancı böyle mi oluyormus gerci benim daha öyle nefesimi kescek kadar olmadı canım senin biraz daha şiddetli olmus sanırım🤦🏻♀️ Of allahım vakit daraldıkca şikayetler artıyordu insan ne yasıycagınıda bilmedigi icin ayrı bi panik oluyo dmi