Melisymn Kızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım neler almam gerekiyo tavsiye varmı 17 haftalık hamileyim
Fadimeaaydin Melisymn sanki değil baya az kaldı 😊 bugün alırım yarın alırım derken 33 u bulduk çok heycanlaniyorum mağazaya gidince ne alacağımi sasiriyorum
Melisymn Fadimeaaydin 😬😬😬😂 o zaman en güzeli internetten alısveris yapmak belki görmezseniz daha rahat alırsınız 😊
Saramasal Ben her gidisimde parça parça alıyorum birden alırsam pahali gelir diye ☺ en önce bebek için hastane çıkışı aldım snra Zibin atlet kusmuk bezi bataniye kundak vs vs doldu 😁
annelikguzel Liva canim yalniz Turkiye icinde alis veris yapan sitelere bakiyorum amma siparis edemiyorum Azerbaycandan yaziyorum ben 😊oyle bir site biliyormusunuz burdan da siparis etmek mumkun olsun
baharclk Ben ebebekten ve civilden bakıyorm en çeşitli ve uygun olanı civil. Uygulamasını indirin telefonunuza rahat rahat alın.
annelikguzel [bilinmeyen] cok iyi olurdu ama maalesef yok oyle bi imkan..burda da mothercare'den almayi dusunuyorum cok seyini bakalim insaallah😊
annelikguzel Melisymn denedim canim uye olmak istedim ancak numara yazilan yerine numarayi yaziyorum yanlis bulunuyor Azerbaycan numarasi oldugu icin