MerveLiva Deletedmom291 şeker ölçümünüzü düzenli yapın karbonhidratı azaltın zaten çaya şeker kullanmıyosunzdur heralde mutlka faydasını görürsünüz beyaz un yerine tam buğday kullanın
pelinsss Deletedmom291 burdaaayııımm 🙋🏻♀️ 20 haftalıkken tartıldım 10,5 kilo almışım 🤦🏻♀️ Ye iç yat, yaptığımız başka bişey yok ki 😖 karantina mahvetti bizi
Deletedmom291 pelinsss Aynen öyle yoksa hergün olmasa bile 3 günde bir yürüyüş yapıyodum 1.5 2 saat ama şimdi tombiş olduk 😣
SeHer1909 Deletedmom291 gel bacım sarılıp ağlayalım 2 3 kilo alanlar gelmeden 😀 Ben de hftaya şeker yüklemesine gidicem 10 kilo da ben aldım 24 haftadayım ben de . 70 le kaldım 80 şu an boy 177
Adedul SeHer1909 ohh aynı kendimden buldum çok sevindim, bende 70 le kaldım 78 im şu an, boyum. 176 doktorum almışsın fln dite de kızdı ama kiöseyi inandıramasam da abır cubur pasta börek yemiyorum ama aldım🤷🏻♀️
SeHer1909 Deletedmom291 günde 20 Squat dısında asla bir şey yapmıyorum eşim de evde ben de evde yeyip şişiyoruz kontrol haftaya kızar bana bence Dr 😀
pelinsss Deletedmom291 neyse yalnız olmadığımızı bilmek güzel 🤗 kaç kiloyla hamile kalmıştın ? Şimdi kaç kilosun ? Ben 76 ile hamile kalmıştım, en son 86 ydım 🤦🏻♀️
Busraer Deletedmom291 ben 134 kiloyum 123 ile hamile kaldım çok kilodan sanırım pupp hastalgina yakalndım bütün vucudum dökülüyor ve kasnyor bu saate kadar uyumadım onun dışında hicbir sorunum yok doktorda normal dogum yapmaya calscaz diyor bakalim hayırlısı neyse o olsun insallah 29 haftalgım
babymmt Bende 62 ile hamile kaldım şuan 35 haftalığım 82 kilo oldum 20 kilo almışım her gitmem de mi artar kilo 😩 o kadar da dikkat ederim çabuk kilo alıyorum diye yinede nasıl alıyorum aklım almıyor sonradan verebilirim inşallah 😁
Aysessss Benim 28. Haftam bitiyor, 11 kg aldım, çok iyi gidiyordum son bir ayda 4 kg birden, karantinadan ye iç yat :((( çok mu oluyo bu kilo yaa? Şimdi de uyuyamadım sütle muz yiyorum ohh yarasın 😬😀
SeHer1909 Aysessss yarasın bacım önce bebeğe sonra sana . Bende 24 ün içindeyim 10 kiloyu devirdim. Strese girdikçe aklımda yemek oluyor aklımda olacagına midemde olsun şöyle bir dünyada bebeğim sağlıklı olsun gerisi tırt
seymaklc 55kg ile hamile kaldım 21+3 olduk ama 6 kg aldm .Çok mu bilmiyorum ama. Dert etmeye başladım şimdiden .İnşallh hepimiz sağlıcakla genişleri kucağımıza alırız.