Edaa76 Akbas77- bende 20 haftalığım cnm 47yle hamile kaldım suan 51 kilo olmuşum göbeğim de biraz çıktı 👀
Esmaaa26 Akbas77- canım 31 haftalığım 4 kilo aldım . Kilo önemli değil bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o. Biraz bünye ile de alakalı , dikkat etmeyle de tabi. Bu haftalardan sonra yavaş yavaş belirginleşir. İç karının geniş ise daha az belirginleşme olur.
NurseB Akbas77- 21.haftaya kadar bende hiç kilo almadım ve karnım yoktu sonra bi anda çıkıyor merak etme :) 28. haftaya geldim 4kilo aldım şimdi:)
Zynp01 Akbas77- canım bnde 16. Haftadayım hiç kilo almasım 2 tane 6 Ylık hamile arkadaşım var ikisi de 7 kilo almş yarın doktora gdcm sorcam sorun bnde mi onlarda mı ?
Zynp01 Akbas77- bnm görümcem 5-6 kilo almş toplam sanırım bizde öyle olcaz :) bide göbek çıkıp çıkmaması iç karın büyüklüğü ile alakalıymış zaten tostoparlak bir hamile olmk istemyrm
Sibelgokhan Akbas77- üç karın genişliğinden dolayıdır canım, benim yengeminse 9 aylık olmuştu artık doktora kontrole gitmiştik doktor sen nasıl 9 aylık hamilesin diye sasirmisti😂 karnı hiç yoktu diyebilirim
Zehra1905 Akbas77- bende 21. haftama girdim bugün 52 ile hamile kaldım hala 52 kiloyum herkes bana neden kilo almıyosun diyolar doktoruma sordum çok kilo bebege değil sana geliyo bebek bu aylarda kilo çok almaz zaten çok güzel gidiyosun dedi. Bebeğim 300 gram. Bebeğiniz sağlıklıysa kafanıza takmayın
AyaYlmazYldrm Akbas77- bu bugun gordugum 3. Post yani onemli olan snin kilo alman deil ki bebegin kilo almaasi sen alsan sana yag olarak geri gelcek ben ilk gebelogimde 5 kilo aldim bnda 20 haftaligim hic almadim ama hicte kafama takmadim bebegim aliyo cunku
Akbas77- AyaYlmazYldrm evet öyle aslında ama insan heves ediyor işte görüyorum ne güzel hamişler benim belli değil 🙊
AyaYlmazYldrm Akbas77- bnimde karnim yok ilkindede yoktu rahat oh hareketlerin kisitlanmiyor ilerki haftalarda cikar merak etme
wasdxz007 Akbas77- canim ilk 20 hafta bende hiç kilo almamıştım 23 den sonra almaya başladım. Bebeğin kilosu iyiyse sıkıntı yapma sonra ister istemez alınıyor
Nse Akbas77- dert etme cnm bende sen gibiyim 30 haftaligim daha 4 kilo aldım bebişin karnında iyiyse sen kilo almasan da olur benim doktorum böyle söyledi ☺️