susisveannesi Selam kızlar.. 🥰 Anne için alışveriş yapmış olan arkadaşlarıma danışmak istiyorum iç çamaşırı pijama takımlarınızı nereden aldınız? Memnun olduğunuz/olmadığınız markalar hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. 🙈 Şimdiden çok teşekkürler :)
melindam susisveannesi Lohusahamile. comdan Aldım Lohusa Takkımını Yeri Çok İnce Tam yazlık Ama İçi Gösterirmi Bilemedim Denedim Bana. İç Çamaşırı Daha Almadım Annem Alacak Onları
Nesrin54 susisveannesi merhabalar anneler [https://www.sefamerve.com/k/tesettur-giyim/hamile-elbise#op=detail&op_pid=487243(url) Bu urun gerekli birsey mi dogumda? :) hastane vermiyor mu zaten boyle bisi merk ettimm
Esraunal Pijama takımı by mecit.com dan aldım kumaşı kaliteli yüzde yüz pamuk modelleri de tam benim tarzım mecit in serileri de lohusa sepeti, lohusam.com,lohusahamile.com,lohusaçarşı.com gibi sitelerde var nerde uygunsa ordan alabilirsin
SekerMerve Ben birol içgiyimden aldım indirim ve kampanya vardı mecit marka çok da güzel yazlık kullanışlı da inşallah giymek nasip olur
Mertcik94 Ben pentinin indirimine denk getirdim canım alt üst pijama takımı ve aynı takımdan elbisesini aldım gayet güzel rahat Haziran sonu Doğum zaten
hulyatkknt Bende dün glingerie sitesindeki lohusa indiriminden catherine markasının gecelik ve sabahligini aldım. Daha gelmedi ama çok güzel gözüküyor 🤣
Nesrin54 susisveannesi yok özelde dogum yapacagım insallah Ama bundan almam gerekiyor mu? Hic duymadm da merk ettm