Yenianne_ kizlar 20+1im happy momun anne kısmında genelde demirin önemini vurguluyor bu haftalarda ama ben demir vitamini almadim hic doktor vermedi yani salı günü randevum var kendim istesem verirmi acaba
Meriwa Yenianne_ ben regenesis kullanıyorum vitamin omega 3 folic takviyesi 12 den sonra başlamıştım kullanmaya doktora bitamin takviyesi kullanmalı mıyım ne önerirsiniz dersen verir canm
Tatlisannedilekk Yenianne_ tahlil sonucuna göre değerleriniz düşükse veriliyor doktorunuz uygun görse verirdi zaten. Yemene içmene dikkat edersen besinlerden de almış olursun gerekli vitaminleri😉
Mekamu Yenianne_ kan testi sonucu veriliyor. Bana 20.haftalarda vermişti. Hala kullanıyorum. Demir eksikliği çok normal hamilelikte.
Fts2020 Yenianne_ evet aynen bende akdeniz anemisi var sürekli kullanıyorum ilac yetmıyor bazen kana cevirmiyor serum şeklinde alıyorm cok iyi bişey degil yani demir eksikligi😕
Yenianne_ Fts2020 Allahım sifa versin kuzum hic biseyin eksikliği iyi değil muhakkak bi değerin eksikliği bi hastalığın başlangıcı oluyor
Fts2020 Yenianne_ teşekr ederim canım amin inşallah gerekli görürse doktor muhakkak verir sen kan tahlili yaptırınca demir seviyen kac cıkmış sor genede
Gzmsydr Yenianne_ 17 haftadan beri demir ilacı kullanıyorum ferrum ve decavit vitamin kullanıyorum hem özeldeki hem devletteki ikiside aynı şeyleri yazdı
RuzgarsMommy Demirin cok cok iyi olmasi lazim vermemesi için ki cocuk senin depolarindan tüketiyor bi yerden sonra takviye alman lazım bence doktoruna bir sor versin . 16 haftamda bana da demir ve magnezyum verdi hic bi kramp vs rahatsızlik çekmiyorum