Bsrlmnemr Ysnrgnc sordum canım hemen doktoruma ama cevap alamadım muane gününe de baya var biraz huzursuz oldum belki kullanan varsa bilgisi olan vardır diye düşündüm.. Teşekkür ederim
songul_onur Bsrlmnemr ben ilk aylarda devit kullandım şimdi ise decavit kullanıyorum 34.haftamızdayız
Bsrlmnemr Elifdoan bir anda pat diye doktoru nasıl değiştireyim canım hftam yeni olsa neyse.. Belki kullanan vardır bilgisi olan vardır diye yazdım ve böyle yazınca gerçekten bilgi verende oldu. Kalkıp başlıkta küfür etmedim sonuçta rica ettim..
Bsrlmnemr Gaazell bak hak ediyorum ki cevap vermişsin umursamadan geçememişsin. Ayrıca emrivaki bana verin demekle olur ben ricada bulundum.
Bsrlmnemr deleted960 ben hala anlamış değilim küfür etmedim hakaret etmedim sonuna lütfen diye de ekledim zaten.
Gulsah59 Bsrlmnemr canım ben kullanıyorum devit3 damlayı kullanamadığım için doktorumdan hap istemiştim o da desiferol yazdı herhangi bir sıkıntı yok cok sükür
Bsrlmnemr Gulsah59 böyle kullanıyorum yazanları görünce çok mutlu oluyorum. Baya bi telaş oldum ya öyle yazdığını görünce. Teşekkür ederim yorumun için
Kevser12 Bsrlmnemr senin adına üzüldüm canım ama doktorunuz mu verdi ilacı eğer o verdiyse bir bildiği vardır yada siz kendinizi iyi hissetmiyorsanız bi yan etkilerine bakın derim
Bsrlmnemr Kevser12 doktorum verdi canım ama gittiğim zaman söylicem okuduğumu korktuğumu falan bakalım ne diyecek
Kevser12 Bsrlmnemr kesinlikle söyle canım yada eğer arama imkanın varsa ara istersen senin ve bebeğinin saglıgından önemli değil özellikle şu günlerde
Bsrlmnemr Kevser12 telefondan ulaşmaya çalıştım canım ama ulaşamadım yarın sabah şansımı gene denicem
Kevser12 Bsrlmnemr inşallah ulaşırsın canım ama tehlike arz ediyorsa kullanmasan mı acaba en azından doktoruna ulasana kadar
NurDemet Gebelikten 3 ay öncesi doktor folik asit ve desiferol yazmıştı onları kullandım gebelik düşünürken. Kardeşim sağlıkç,ı birgün ilacımı görünce bu hamilelere tavsiye edilmiyor kullanma deyince bıraktım hamileliğimin ilk ayı.
Bsrlmnemr NurDemet evet canım prospektüsünde de öyle yazıyor o sebeple burda yazdım bende. Doktoruma bir ulaşabilsem sorucam ama böyle çaresiz kaldım burdan sorayım bari demiştim
3461 Bsrlmnemr Bende kullanıyorum canım devletteki doktor vermıstı gecen özele gittim ordakide damla seklınde olan coledon yazdı
Bsrlmnemr 3461 damla olan bende de var canım önce onu vermişti midem almadı onu sonra bunu verdi ama bakalım bunuda kullanamıcam gibi içime sinmedi
Evita Bsrlmnemr prospektüste şu ifade varsa ben en az 2 dr a sormadan kullanmazdım. dr a ulaşamasan da pztesi sağlık ocağını arayıp bir sor istersen. Hamilelik İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Gerekli olmadıkça gebelik döneminde kullanılmamalıdır. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Bsrlmnemr Evita olduğum yerde çok covid-19 vakası var canım o sebeple sağlık ocakları insan kabul etmiyor resmen ben de pıhtılaşma var iğne oluyorum onda bile kendin vur sakın gelme dediler ama orayı aramak aklıma gelmemişti hatırlatman iyi oldu ben arıyım pazartesi orasını da
Evita Bsrlmnemr hamile olduğun için gitmek istememeni makul karşılayıp ilgilenirler diye düşündüm :) inş ulaşabilirsin.