htcbdk17 Kızlar hamilelikte bu tarz bir şey kullanabiliyor muyuz? Masaj balsamı. Boynum çok fena koluma vuruyor ağrısı😟 bilgisi olan var mı ? Yada ne yapabilirim😣
Sumru htcbdk17 at kestanesi kremi ile dün eşime masaj yaptırdım belime ayaklarıma boynuma bende burda bekleyeyim 🤗
ECeren htcbdk17 haricen sürüldüğünde uzun süre kullanımında sıkıntı olabilir. Normalde çok yararlı fakat gebelikte damar ve kan akışı problemi olabileceğinden kullanmamak gerekiyor hatta emziren annelerde kullanılmasını sakıncalı olabilir.
htcbdk17 Sumru araştırmak için baktım internette de hamilelerle ilgili Bilgi bulamadım. Bayağı faydası var normalde kullanıyorduk hamile olunca durum değişiyor.
NihalBurak Canım ben haftada 2 3 kere sırtıma sürdürüyorum eşime masaj yapıyo onu sürüp hamileliğimin başından beri de kullanıyorum 27+3 günlük şuan
eliffff87 Bir konuda demişti birisi o kullanılmamali hamileyken die ama neden kullanilmamali bilmiyorum araştıcaktm hep unuttum yani bilen varsa bilgilendirir bizi belki
Sumru htcbdk17 birkaç kereden birşey olmaz ki uzun süre kullanan olmuş sıkıntıda yaratmadığına göre kullanabilirsin canım 😊
SekerMerve Kızlar yazıyo internette içeriğinde de yazıyo hamileler kullanmamalı normalde bende kullanıyodum ama şimdi kullanmıyorum
htcbdk17 Sumru teşekkür ederim 🙏🏻 Evet şuan bayağı ağrım var o yüzden kullanacağım kullanan arkadaşlarda olmuş.
htcbdk17 ECeren uzun süre kullanmayacağım boynumda sıkıntı var ara ara ağrım oluyor uzun zamandır olmuyordu kas gevşetici kullanamadığımız için bunu kullanmak istedim. Sanırım bir kaç defadan bir şey olmaz.