Cigdemveminik Elif1717 aynı durumdayım bende 25 haftalığız ayda bir tahlil yaptıruorm iki kez ilaç kullndm ama yinede tamamen geçmedi doktorum suyuma limon dilimlememi söyledi bnm tansiyonmda yükseliyor ara ara oyzdeb iyi geliyor limonlu su idrar yolunu temizliyormş hemde
Mrwemn Elif1717 benimde ayni igne fitil hap hepsini kullandim yine yukselmis bu kez toz verdi tek icimlik onu ictim ama gecmiyor. 20 haftaligiz bizde daha basindan beri cekiyorum. Kasik agrilarimda oluyor benim
Hasibeee Elif1717 ben de aynı 27 haftalığım hamileliğimin başından beri var kaç defa tek içimlik şase kullandım yok antibiyotik kullandım yok suda eriyen ilaçlardan kullandım yok geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Sumoloji Günde Bir bardak ılık suya bir adet limon sıkıp içerseniz fayda görürsünüz ben öyle yaparak atlattım .. hepinize çok geçmiş olsun 😔
Aysekmn Elif1717 36 haftaligim hamileliğimin başından beri enfeksiyonla basım dertteydi çok şükür bu ay geçmiş bende tek kullanımlık toz antibiyotik içtim ama faydası olmadı bol bol su içiyorum bide sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum temizliğe zaten hepimiz özen gosteriyoruz ekstra birşey yapmadım inşallah geçer sizinde
sssevvalll Bende limonu kabuğu ile blenderdan geçirip 1 litre kadar suya karıştırıp gün içinde aralıklarla tüketiyorum iyi geliyor. Kerevizde çok iyi geliyor sık sık kereviz tüket aynı gün farkı hissedeceksin Allah yardımcın olsun inşallah.
sssevvalll Aynı zamanda genital bölge icin özel temizleme jelleri var onlari kullanmanızda da fayda var