Yaren- 10+5 günlügüz kızlar doktor ikili test yaptırabilecegimizi söyledi ama cevremden kimse önermiyor sizce yaptırmalımıyım tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz 🙏🏻🙏🏻☺️
Bus_ak18 Yaren- bende baya araştırdım burdada çok kişiden yorum aldım herkes 2liyi yaptır mutlaka dedi ve yaptırdım çok şükür temiz çıktı. Doktorum 3lüye gerek duymadı canım. Sende yaptır mutlaka zaten sadece ultrasonla bakılıyo birde 1tüp kan veriyosn bu kadar
Fulyag Yaren- Ben de 10 haftalık hamileyim 10 gün sonra yaptıracağım ilk bebeğimde de yaptırdım kendi adıma gerekli olduğunu düşünüyorum yaptırmasam doğuma kadar içim içimi yer doktorumun yaptır dediği herşeyi yaptırıyorum 😊
Meriwa Yaren- gebelik de istenen tahlil ve tetlikleri mutlaka ihmal etmeden yaptırın sizin ve bebeğinizin sağlığı için sorum olsa bile aldırıp aldırmamak sizin tercihiniz yine de allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin öyle kabul etcekseniz de kendinizi o döneme bilinçli hazırlarsınız bunlar doğal süreçler korkmayın hiç normal muayeneler gibi bunlar da
Yaren- Meriwa orası öyle tabide korkuyor insan yinede canım cok kafama takan bir insanım içim içimi yer diye cekindim acıkcası
MerveSimsek_ Zaten doktorun degil de milletin dedigi daha önemli o yüzden yaptirma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yaren- Doktor yaptır demedi sizin tercihiniz yaptırabilirsiniz dedi haftası dolmuş , sadece cok üstüne düşüyorum en ufak bileyde kafama cok takacagımı biliyorum o yüzden kararsız kaldım yoksa bilincsiz bir insan degilm .
Beyis Bende yaptırmayı düşünmüyordum doktora söyledim o da olsun elimizde bulunsun dedi ultrasonla baktı sonra kan aldı çevremde yanlış çıkan çok kişi oldu bende bunun için korkmuştum ama çok şükür bir şey çıkmadı. Yaşınız büyükse de yanlış çıkabiliyormuş
Yaren- Beyis aynen canım bende bu tür örnekler karşılaştıgım için kararsız kaldım ne güzel sizinkinde birşey cıkmamış cok şükür rahatlamışsınızdır sevindim adınıza 🙏🏻☺️
Beyis Yaren- bu arada yaptıracaksanız 11 haftalıkken gitmiştim doktor bu haftada belli olmadığını 13 haftada yaptığını söyledi ben 13 hafta 3 günlükken yaptırdım burun kemiği ense kalınlığı iyice belli olsun diye hem cinsiyetide belli oldu sizde öyle gidebilirsiniz