demet56bungl Kizlar 20 haftaligimda bebegim bugun hareket etti ama az normalmi sizce dun cok hareketliydi bugun az,
yldrm_58 demet56bungl 22+5 deyim.Çok hareketli artık alıştım hareketlerine hiç durmuyor. Bugün biraz sakin biraz bel agrım var
Rabiakk demet56bungl benım de arada oluyor bazen çok hareketli bazen az bi de bebekler genelde gündüzleri uyur geceleri hareket edermiş amniyon sıvısının hareketliliği onları uyuturmuş uyuyordur endişelenme 😊sen yorulduysan o da dinleniyordur
Gulbeyazk demet56bungl benimki de mübarek hiç durmuyor yeni hissetmeye başladıysan normal canım ben hissedarlı baya oldu
demet56bungl Anneolacagimben cok guzel bi duygu insallah sende hisedersin en kisa zamanda vursun diye insan canini veriyo vallaha
Rabiakk Anneolacagimben aslında hareket ediyorlar ama küçük oldukları için anlaşılması zor olur diye okumuştum zaten başladı mı hareket etmeye çok net hissedersin beni sabahları uyandırıyor bile pıt pıt 😁çok güzel bi duygu dışından bile anlaşılıyor dolanıyor sürekli
Adelnilaslan Bende 21 haftalıgım ama hala Hissedemiyorum doktorum hareket eder ama sen anlayamıyorsun büyük ihtimal dedi