Ilaha98 SekerMerve canim benim Cok saol insAllah hepimiz hayirlisiyla yavrumuzu kucagmiza alalim🙏🙏🙏💋💋💋
Loresima3 Ilaha98 34. Haftadayım, bu zamana kadar toplamda 3 kere bir kaç gün hissetmediğim oldu. Uyuyordur, pozisyon değiştirmiştir. Stres yaptıkça daha da hissetmiyoruz :) gerçi ne dersem diyeyim stres yapıyor insan kendimden biliyorum
hulyatkknt Ilaha98 solunuza yatıp karnınızı içinize çekerek denediniz mi ? Bişi olmamıştır inşaallah annesi stres yapmayın..
Aynurrrr Ilaha98 kadın dogum doktoru genelde calısıyo ama bilemedim Nasıl peki şimdi hissettinizmi bu ni kaç saattir
Dilos1645 Ilaha98 günaydın merak ettim bi harekeketlilik varmı ?inşallah sevindirici haber verirsin yaramaZımız hareket etmiştir 🙏🏻👍🏻
Ilaha98 Dilos1645 hadsiz asabi oluyorum o yuzden bebegim icin uzuluyorum.hatta antidepresyan ilac iciyorum canm eger icmezsem bebegede kendimede zarar vermis olurum.2 gunde durmadan bagirdim haraketlerin hissetmedim acaba biseymi oldu icim icimi yedi Allah sizden razi olsun teselli ettiniz beni🙏🙏❤❤❤
Cigdemveminik El_Ebruli bebeğe kan akışı daha rahat oluyormuş 🤗sırüstü yattğmzda bu kan akılı yavaşlıyormş oyzden sırtüstü yatmak zararlı🥰
Ilaha98 Dilos1645 cok sagol canim ilgilendigin icin🙏🙏sizlerin dediklerin yaptim haraketin hissettim chikoloto yeyip uzandim.