Mrb kizlar sonunda bende doğum hikayemi yazabildim .. Her gün normal doğum hikayesi okurken birden sigillerim olduğunu ogrenince mecbur sezaryen kararı aldık .. Öncelikle rahat bı hamilelik geçirdim diyemem benim için berbat bı tecrübe oldu tabi sonunda bütün sıkıntılarıma değdi miniğim şuan yanımda uyurken yazıyorum bunları .. malum bu illet virüsten dolayi bı çoğumuz istediği gibi doğumlar yaşayamadı ben 39+3 gün aldim 17.04.2020 verdiler bize tabi çok yoğun bi korku yaşarken artık mecbur kabullenmistim sezaryeni o gün geldi çattı tabi ben korku+ stresle uykuları kendime haram etmistim. Ewet herşeyin zorluğu var ama kaçari yok o yüzden anın tadını çıkarın derim sabah 7 de yatisim vardı orda oldum nstde sancım çıkınca önceliği bana verdiler . Arkadaşlar sondayı önce taktılar benim yoğun enfeksiyonum olduğu için canım çok yanmıştı saat 10.25 te ameliyata alındım çok gerilim yaratan bı yer gibi geldi bana bı yandan ignem yapılırken diğer yandan beni konusturuyolar ama bi turlu kendime gelemiyodum neyse herşey tamamlandıktan bı dakika sonra kızımın ilk çığlığını duydum tabi bı anda dünyalar benim oldu onlara güzel mi sağlıklı mı diye sorarken yanıma getirdiler pamuk gibiydi tabi hemen islemlerimin bitmesini bekliyodum yani 11 servise ciktim. Bebeğim uyuyordu hemen emzirdim tuttu kizlar aneztezim geçmesine rağmen hiç ağrım olmadı tabi kalkana kadar kalkınca gerçekten mahfoldum ağladım yani o gece berbattı ama size tek tavsiyem yürüyün çok yürüyün kizlar bol su bol kahve ve bitter çikolata ve bana sadece bir kere ağrı kesici verdiler ertesi günün sabahı çıkmak istedim lavman yaptım ondan sonra çok rahatladım yani ameliyattan sonra 24 saat kaldım şimdi iyiyim sadece biraz oturunca ağrım oluyo kalkınca yani ilk günüm olmasına rağmen kızımla tek başıma ilgileniyorum sorularınız olursa seve seve cvp veririm herkese hayırlı doğumlar :)) 💓🥰🌼🙏