ozgeakcayy Arkadaşlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu çıktı pazartesi ilaç alıcam, önerebileceğiniz bir şey var mı? İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısını arttırır mı midem aşırı bulanıyor
Akduygu ozgeakcayy ihmal etme canım. Doktora git ilaç kullan. Mide bulantısı kusma ateş oldu bende hastaneye yattım düşün. Bol su iç 4 lt.. Ayaklarını sıcak tut. Temizliğine dikkat et. Doktoru ihmal etme
Betul_01 ozgeakcayy bende idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum antibiyotik verdi kullandım bunun yanında bol sıvı tükettim su tüketmek çok önemli doktora git ihmal etme çamaşırını ütüleyip kullan…
Unsalinn_Annesii ozgeakcayy bol bol sıvı tüket günde 3 4 lt su iç canım ben üromisin antibiyotik kullandım tek kullanımlık zaten ve bol su içiyorum 4 gün önce içtim bide ishal yaptı heralde beni mide bulantım yoktu ama öyle bişey sadece sık idrara çıkma vardı 21+6 haftadayım daha gidemedim geçmişmi diye inşallah geçmiştir
Mrwemn ozgeakcayy 20 haftaligiz bende basindan beri cekiyorum ve ne yaptiysam gecmiyor. Ayrica mide bulantisi kasik agrisi yapiyor bende.
MMelike123 ozgeakcayy bende 9. Haftadayım ve bende de enfeksiyon var doktorum ilaç verdi bunun yanında bol bol su iç dedi hamile kalmadan önce de yaşamıştım idrar yolu enfeksiyonu