Elif_eg Bealyf ya bence öyle bir anına denk geldiniz Cem hocanın🙈ben hiç böyle bir tutumla karşılaşmadım aksine hep moralimi düzelten kişiydi moral verdi 😊
Elif_eg Defnenaz muayene saatlerinde😂 yani zaten 9.30-10 dam önce gelmiyor 11 de de muayene oldum 2 de de hatta saat 5.45 6 ya doğru transfer de yani herkesin mesaisinin bitip çıktığı bizlerin kaldığı da oldu 😂
Sbl91nht Defnenaz bende memorial de tedavi görüyorum aşılamam olacaktı ertelendi doktorum işlemler başlayana kadar uvolasyonla devam edicez dedi sürekli telefondan takip yapıyor
Defnenaz Elif_eg valla cnım her gittiğimde surat beş karış, gergin, yorgun. Beni mi hafife alıyor acaba :)
Elif_eg Defnenaz sanmam ama bilemedim ki virüs öncesi mi gittiniz acaba virüsün ortaya çıktığı ilk dönem transferim oldu transfer esnasında hemşireler imza istedi imza falan atamam önce işlemlerimiz yapalım diye onları bi tersledi ama ben hissetmedim bir şey🙈 transfer esnasında video bile aldırdım🙈
Defnenaz Kızlar merhaba 3 yumurtam genetiğe gidecek. Sizce az mı sayısı. 3 ü de kromozom olarak sıkıntılı çıkarsa ya da sağlam gelse bende gelişmese düşük olsa vs. kendi kendime 4 kez hamile kaldım düşük yaptım. Tüp bebekte tutunmama ihtimali var mı acaba?