hulya1406 Gozde06 bende ona gidiyordum canım ilk gebeliğimde.Evet Hüseyin hoca muaynane açmış biliyorum görüştüm.4 milyar dediler doğumda söylediğiniz gibi koruda oluyormuş bende ona gidicem doğuma sanırım henüz paket filan almadım.
Gozde06 hulya1406 nasıl peki memnun kaldın mi canım onda Mı doğum yaptın🥰 evet 4 bin lira ayrıyetten 200 de muayene ücreti
Zeyneb51 hulya1406 ay daha küçükmüş cnm sağlıkla alın inşallah cnm bura 11 12 de cinsiyet tahmini yapıyo c
hulya1406 Gozde06 yok canım doğum yapamadım maalesef ilki düşükle sonuçlandı acil sabaha karşı ona gittim kürtaj İçin Hüseyin hocaya çok memnun kaldım yine doğuma ona gidicem sanırım.Çok sevecen Güleryüzlü hastasını iyi dinleyen karışlayan anlayan hoca.
hulya1406 Zeyneb51 evet çok küçük daha🙃 amin inşallah canım hepimiz sağlıkla akalım.o tarihte değilde bayramdan önceki hafta gidicem ikili için.sanırım o zaman cinsiyette söyler belki.
Gozde06 hulya1406 hadi ya çok üzüldüm 🥺 evet çok sevecen biri rahat hissettiriyor kendini bende yapacağım bakalım inşallah Memnun kalırım
Zeyneb51 hulya1406 insalah söyler cnm benim ikili taramada 3 lüde geçmiş ayrintiliya girecem 21 22 hafta gibi orda inşallah 🤲