Serifeisitmir Merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum 5+1 haftalık hamileyim doktor olarak öneriniz var mı Askin Evren Gülere gidiyorum ama maddi olarak zorlayacak gibi muayenesi dogum paketi pahali geldi sanki siz nasil aldiniz
Meriwa Serifeisitmir canm ben şehir hast gidiyorum ama suan doktor seçme olnağı malesef yok ama lokman hekim a life gibi hastane fiyatları daha uygun bi bak istersen
Zeyneb51 Serifeisitmir cnm Sincan başak tıp var ordakmdaki doktor çok güzel anlatiyo herşeye bakiyo hem uygunsa 6p tele konturol
Damlaveminigi Serifeisitmir merhaba malesef fiyatlar biraz fazla ozellerde bende koru hastanesinde yapicam inşallah 7000 tl
Meriwa Serifeisitmir yerine doktoruna göre değişiyor ama a life ebru hanım bide oskar bey mi ne vardı onlara bak doğum paketi 5 civarı hersey içinde detaylı ultrason hariç diye biliyorum
Gozde06 Serifeisitmir hımm o civarlarda daha pahalıdır ben Sincan koruda yapacağım doğumu ama senin bu taraflara zor olur gelmen zaten burda da lokman a life koru var
hulya1406 Zeyneb51 bende Ankara dincandayım şuan malum virüsten devlete gidemediğimiz için Başak tıpa gidiyorum evet dediğiniz gibi çok güzel anlatıyor herşeyi memnunum.
Serifeisitmir Gozde06 evet sincan koru çok uzak birde dediğim doktorun özel muayenesi var ama doğumları çukurambar koru hastanesinde yaptırıyor kalp atışlarını duyana kadar normal muayene ücreti aliyor tahliller hariç oda 350 tl sadece muayene
Zeyneb51 Serifeisitmir hmm ben sincandayim onun için söyleyin dedim cnm ozaman şehir hastanesi yakınsa ora git ben virüsten önce oraya gidiyodum inşallah dogumada ora gidecem
Serifeisitmir Damlaveminigi aşkın evren güler oda koru hastanesindeydi ayrıldı muayene açtı ama doğumlar koruda canım
Makbus06 Serifeisitmir canim 2 gun once özel yüzüncü yıl hastanesine gittim elif hanıma cok iyi bir doktor doğum paketi 4500 falan denk geliyo bak istersen ama a life ebru hanimi cok duydum instgram da takip ediyorum doğum paketi aldigin zaman 3500 normal 4000 de sezeryan sigorta partner diye bi şirket var orayla konus detaylı bilgi veriyorlar refakatçi bebgin bakımları ayrıntılı muaneyen ücretleri icinde hepsi bu rakama geliyo
Damlaveminigi Serifeisitmir benim doktorum özel muayenehanesi var doğum koruda olacak malesef bilmiyorum o doktoru