pumpkin Adsmyr Evet bozdurup çalışamaz aldırıyolarmış sanırım. Birkaç kişi öyle yazmış 😊 Bi sorun olursa müdür yardımcısının mesajını silmedim onu gösteririm 😂😂😂😂😂
Adsmyr pumpkin gerçkten ne saçmalık ama telafi eğitimi olunca çocuğuma kim bakıcakmış ücretsiz izne de çıkamam tayin istycez çnkü bide
zhraaaa Adsmyr zaten su durumda biz idari izinliyiz diye calismiyor degiliz ki, hicbir ogretmen okula gitmiyor.
Nese2558 Egeliiii 6 ay bi çocuğun yetrince büyümesi için yeterli bir zaman değil bence bir ayın bile önemi çok benim için ben sadece bazılarına verilip bazılarına neden verilmediğindeyim haksızlık madem yazı geldi herkese verilmesin
Adsmyr zhraaaa aynen öyle kimse gitmiyor ve evde yapmamız gereken herşyi yine yapıyoruz çalışamaz raporu alsam da ben raporluyum yapmıyorum mı dicem
Elsa321 Zmyra bende sağlıkçalışanıyım bi sorun yaşamadım 34. Haftam 2 haftadır idari izinliyim çalışabilir aldım
Ebru0721 zhraaaa sasırdım bende ilk defa böyle bir şey duydum 🤔doktor çalışmada bebek için sakınca görmediği sürece biraz daha geç verebilir bunu uygulayan çok doktor ve Kullanan Arkadş çevrem var çünkü hayırlısı olsun
gulcannn Adsmyr cuma günü ben aldım. Hastanede de idarede de bir sorunla karşılaşmadım. Farklı illerde farklı uygulamalar var. Ben şimdilik yapılması gerekeni yaptım. Sonuçta idari izinde de olsak öğrencilerimizle ilgileniyoruz. Takip ediyoruz.
SeherrG Banubilge ben çalışabilir raporumu aldım yöneticime ilettim, şuan idari izinliyim çalışmıyorum ama raporumu aldım sıkıntı yok,