Sdaakll İstanbulda yasayan anneler hangi doktora gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz ve ne kadara dogum yapicaksiniz konustunuzmu bilgi verirseniz cok sevinirim
Kubra_s Sdaakll medicalpark Bahçelievler dr fatma umutoglu her odasına girdiğimde gülerek çıktıgım güler yüzlü hanım hanımcık espirili bir bayan ben paket aldım sezeryan 6.600
Frde-gl Sdaakll kagıthane gültepe avicenna hastensi hatice hanıma gidiyorum normal dogum 1500 muayane ücreti 110 TL ama cok güzel ilgililer ve kücük biyer tam güvenilir diyebilirim
Merdgn Sdaakll Ben 24. Haftadayım Medipol Koşuyolunda Doç. Dr. Suna Kabil Kuçur’a gidiyorum çok ama çok iyi işini hakkıyla yapıyor ilgileniyor ulaşabiliyorum ve dünya tatlısı. Ve çok güzel takip ediyor.
Ayyucebanu Çamlıca medipol ayşe kavasoğluna gidiyorum canım :) normal doğum 1700 zorunlu sezaryen 2200 isteğe bağlı 4000 fiyatlar bakalım bizimki hangi şekil olacak 25 haftalığım 💕
Esra3334 Ayyucebanu merhaba doktorunuzdan memnun musunuz bende Çamlıca Erdem’e gidiyorum Tülay hanıma gidiyorum doktor arayışındayım aslında memnum. Ama tekrar bir arayıştayım
Ayyucebanu Esra3334 çok memnunum bende uzun araştırmalarım sonucunda ayşe hanıma karar vermiştim instagramdan da bakabilirsiniz kendisine :) ilgili güleryüzlü birisi
Dncseymaa Esra3334 merhaba Tülay hanıma arkadaşım gidiyor. Neden Tülay hanıma gitmenize rağmen arayış içindesiniz özel bir sebebi yoksa paylaşabilir misin
Songsong Bağcılar Medipol Üniversitesi hastanesi doktorum huriye Ayşe parlakgümüş.Doğum fiyatlarına net bilmiyorum ama 4000 5000 tle arası
OzgeSelcuk Svde doktorlarımız aynı hatta yarın randevum var. Normalde olsa sezaryende olsa 3000 tl canım sordum ben muhasebeye. Kacıncı haftadasn
Sdaakll Kubra_s bahcelievlerde kadir has da ozel muaynaneye gidiyorum bende dr. erkan akan a normal 4500 sezeryan 5500 dendi doktor arayisinda degilim aslinda cok memnunum doktorumdan her konuda ama fiyat bilgisi almak istedim ayni mi dogum fiyatlari diye
Bulutmom Sdaakll merhaba, doktor arayışındayım oğlumu orada ki Mehmet beye götürüyorum Memnunuz da doktorumuzdan fakat kadın Doğum doktoru nasıldır memnunmusunuz hangi hastanelerle çalışıyorlar söyleyebilirmisiniz
1tinybean Sdaakll Ben de Avcılar Hospital-Nil Bilgen’e gidiyordum ancak virüsten dolayı Bahçeşehir’de muayenehaneye gidiyorum şu an. Meryem Gökkaya Uçarer- MC Klinik. Çok yeni olduğum için fiyat vs almadık. 🤗
Mother1 1tinybean meryem hanıma ilk hamileligimde gidiyordum silivride çalışıyordu o zamanlar çok iyi bir doktordur oglumun hastaligini o söylemişti.
Aysegul85 1tinybean bende nil hanimi dusunuyorum ama netten arastirdigimda hastane ve dojtor icin cok olumsuz yorum okudum kararsiz kaldm
Busraab Frde-gl normalde daha var 34 haftalığım ama erken doğum rıskım var her an doğurabılırım gidip geliyorum sureklı😏😁 Doğumunuz geceye denk gelirse gece sanırım cem bey oluyo harıka doktor o da
Svde OzgeSelcuk normal doğum neden aynıki normalde daha ucuz olmaz mı çok şaşırdım şuan. Sen kaçıncı haftadasın. Benim oğlum olduğu için onu bırakıp gidemiyorum kontrole malesef
OzgeSelcuk Svde evet bende çok şaşırdım. Yarın gittiğimde muhasebeye soracağım bunu. Doktordan memnunum ama doğum ücreti çok fazla geldi bana da. 30+2yim bende. Sen ??
Deniz1985 Kavacik medistate tugba gurbuze gidiyorum ilk dogumumuda onda yapmistim memnunum 2900 fiyati