Aylaaaa
bence birer ufak paket alıp deneyin ikisini de. İçerikleri ne kadar iyi olsa da bebişinize yaratmayabilir. Bırakın bebişiniz karar versin hangisini seçeceğinize☺️

Aylaaaa ben oğlumda Prima kullandım baya büyüynce hemde ucuz diye sleepy e geçtim bi daha doğrursam yine sleppy kullanmayı düşünüyorum etrafımda kullanıp memnun olan çok var ama stok yapmayın deneyin bazen alerji yapabiliyo bezler

Aylaaaa sleppy tabiki sakın prima molfix alma paranın düşmanımısın çok pahalılar. Ben trendyoldan iki oaket şimdiden sipariş verdim 1 ve 2 numara ikiside 210 adet 99 tl paketi. Primata baktım 80adet 102 tl. Ve şirkette bebeği olan bütün arkadaşlarım sleppy bikaç kişide evybaby önerdi☺️

Sleepy daha iyi Molfix aldım oğluma sızdırıyor malesef

33 haftalık oldum kesinlikle sleepy almayı düşünüyorum zaten bir paket alacağım oğlumun totosu karar verir hangi bezi istediğine :) ama kalkıp prime molfix almam çok pahalı

Aylaaaa kesinlikle sleppy hem pamuklu hemde çocuk sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor molfix naylon ayrıca

Ben Molfix aldım trendyolda indirimdeydi 240 adet 108 ₺
Kızıma da molfik kullandım hep çok memnundum indirimleri takip ederseniz aylık paketler çok da hesaplı oluyor

https://hizliresim.com/OMJWEC Resim yüklemeye çalışıp beceremeyen ben 🤦🏼‍♀️

Aylaaaa Kesinlikle sleepy. Hem uygun hem çok kullanışlı. Prima molfix hep kakasini çıkarmıştı oğlumun şuan 21 aylık hala sleepy kullaniyorum. 38 haftalik hamileyim kızımda sleepy aldim

Aylaaaa Kızım 2 yasina gircek sleepy kullandim en bastan beri cok guzel arada baska bezlerde denedim hic beğenmedim ama molfix’si hic kullanmadim bilmiyorum 🤗
Ağustosta ikinci bebegim nolcak gene sleepy aldim civilde sleepy merhaba paketi var ondna aldim pişik falan yapmazsa devam edicem yaparsa molfixsi deniycem🤗

• [silindi]

İkisini de kullanan biri olarak molfix diyorum ☺️