Duyguluuu Ktugbaa oy küçük anne seni neguzel 🥰☺ genç anne olcan çıkma çıkma iyi yapıyorsun yürü mis temiz hava
Duyguluuu Ktugbaa neguzel öyleyse bide kendi doktorun bakar tamamdır hayırlısıyla doğururuz inşallah ☺
Boz5954 Merve_kucuk bende tuzsuz yapıyorum bütün yemekleri ama hamilelikte 8.9 illaki ödem oluyomuş vucud benimde ayak bileklerimde oluyo doktorum öyle söylemişti sormustumda
Boz5954 Merve_kucuk sinoz diye bi krem var okudum yorumları baya bi ama çatlakları iyileştiriyo diyolar kullananlar yani en azından azaltiyomuş
Duyguluuu Bana çatı muayenesi yapmadı nst girdim yine bekleyelim dedi 29 nisanda gidicem 39 hafta oluyorum ozaman yapicakmis ☺🙄😏 hayırlısı tamam dedim
Boz5954 Merve_kucuk altan muayne olmadım ondan korkuyodum bi 6 tüp falan kan verdim idrar testi falan istedi nest ye girdim herşey normal ciktı cok şükür dogumum normal gorünüyo dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama zaten benim 16 gunüm kaldı
Duyguluuu Merve_kucuk az cıktı sancim çok diye bisey demedi demekki normal ama ağrı oluyor sancı adet gibi bekleyelim dedi şimdi cati yapmim bu sanciyla dedi
Duyguluuu Merve_kucuk kafa aşağıda yine sordum da çatıya bakıp kemik yapısına bakıcakmış ona gore normal dogum olurmu diye dicekmis 29 nisanda yani 39 haftamda
Merve_kucuk Boz5954 Kan sonuçlarına falan baktımi peki. Yani aynen 2 hafta sonra doğum görünüyor ama bebeklerimizin iside belli olmaz belki 3 hafta sonra doğarlar