Merve_kucuk Ylz34 Benim ilk gebeliğim kızım olacak inşallah ☺ bende çarşamba günü gideceğim kontrole. Artık belimden sancılar girmeye başladı. Gece uyuyamadım 😏 Ağrı giriyor geri çıkıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bi avazda kurtulalım inşallah 🙏🏻
Merve_kucuk Gln_01 Aynen öyle valla 😄😄😄😄 Ama benim kız başından beri uyuşuk. Babası diyor zayiflamamak için hareket etmiyor kızım diyo😅 Ama ilk hareketinide 16 haftalıkken hissetmiştim. Dedim herhalde bu bebek çok hareketli olacak ama nerdee
Gln_01 Merve_kucuk benimde oyle başından beri zorla haraket ettiriyoz resmen bide ben 23 haftalıkkene hissettim 4 saate 10 u sayıyom anca ama 34 haftalıkkene 2700 dü belkide haraket etmedinden kilolu oluyolar 😃
Merve_kucuk Zeyno_ Kel olursa belirtelim nolur çok merak ediyorum😄😄 Banada çoğu kişi kel olacak o zaman diyo🤣 Ben en son 7 kilo almıştım toplamda😄
Zeyno_ Merve_kucuk tamam dogsunlar bakalım gerçek mi bu söylenti saçlı cikarlarsa demekki yanlış bi söylenti yani 😃iyi çok kilo almamissn
Merve_kucuk Gln_01 Sağlıklı olsunlarda😄☺Karnımızı delmeselerde olur😄 Ama hep çok istemiştim karnımı sert hareketleriyle belli etmesini. Nasip değilmiş demekki😄
Bernayksl Merve_kucuk benimki Cook hareketli karnım deliniyor resmen hissedyrm ayağını kolunu felaket direniyor karnimda
Ozgeesin Duyguluuu merhaba biz 36 haftalığız 🥰 doktorum 5-6 mayıs sezaryen tarihi verdi. Ay sonu da olabilir demisti gelişimi öndeydi 1 hafta kadar bakalım agrılarım artmaya basladı ozellikle bel ve alt karnım hayırlısıyla gelsin miniklerimiz 🥰🥰🥰
Duyguluuu Ozgeesin neguzel hayırlısı olsun bizim daha belli değil bakalım amin inşallah hayırlısıyla gelsin bebislerimiz 😘😍🤩 benimde kasik ağrısı ve sancı oluyor
Evlatkokusu Ozgeesin bende 36 haftalığım 18 mayısa verdi sezerayan gününü benim ki de öndeydi 2 hafta 🙄bana neden ileri tarih verdi acaba 😅
Merve_kucuk Bernayksl Ne güzel. Keşke benim kızda öyle olsa 😏😄 Bernayksl Bide tam tersi oluyormuş 😄 Sizinki saçsız benimki saçlı oluyormuş. Ama saç ile alâkası olduğunu düşünmüyorum mide yanmasının 😄 Çünkü benim annemde hamileyken mide yanması falan çok olurdu kardeşlerim hep sarı doğdu kel kel😄😄
Bernayksl Merve_kucuk aynen bende öyle blyrm sacla alakalı bı durum değilmis ama niye herkeste yok peki neye göre yanma merak edyrm açıkçası
Selinglr Duyguluuu Assaga dogru baskıı var bebek hareketlerı artık acıtıyor 🤷♀️🤷♀️ Ne zaman doğurucaz umarım 40 haftayı beklemez allah hepımızı kurtarsınn
YSaliha Merve_kucuk meraba benim bebeğim sarılık geçirdi 1 gün hastanedeyim şuan iyiyim yanımda şükürler olsun. Emzirme sıkıntılarımız var onu aşmaya çalışıyoruz.
YSaliha Merve_kucuk biz iyiyiz çok şükür Bebek te kilo kaybı ile sarılık oldu 1 gece hastane de geçirdik. Şimdi iyiyiz yanımda çok şükür. Küveze girmediği için çok mutluyum çok şükrediyorum inşallah sizin de bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğar. Benimki erkenci çıktı. Önemli olan sağlıklı olması.
Merve_kucuk YSaliha Çok şükür ki küveze girmemiş 🙏🏻 Sarılığı geçti mi peki. Bide solunum sıkıntisı yasadimi kiziniz? Normal mi doğurdunuz? İnşallah bende sağlıklı bir şekilde kızıma kavuşurum 🙏🏻♥️
YSaliha Merve_kucuk Doğumdan önce 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı çok şükür solunum sıkıntısı olmadı. Benim hep sezeryan diye düşündüler ama sancılar vardı üstüne suni sancı da verdiler normal doğurdum .