Merve_kucuk AsliiKa Sizin dikişler için bişey verdilermi. Sordum ne kullanmak lazım diye hemşireye bisey kullanmana gerek yok temiz tut kuru tut yeter dedi. Ama dikişlerim çok ağrıyor benim 😔
Boz5954 Merve_kucuk Benim de çok agriyodu bide ben normal klozet suyunla yikadım ılık suyla yıkamak gerekiyo her tuvalete girdiginde
Boz5954 Merve_kucuk benimde dikişlerim çok arıyordu zokluyodu resmen ben doktoruma mesaj attım bana fitil önerdi eczaneden aldım onu kullanıyorum şimdi rahatladım allaha şkür
Boz5954 Merve_kucuk ben bide zeytin yagı kızdirdim mikrobu ölsün diye onu suruyodum pamukla oda rahatlatiyo
Merve_kucuk Boz5954 Benim dikiş ağrılarım geçti çok şükür 4 gundur falan ağrımıyor Boz5954 benimkide 50 santimmiş canım
Merve_kucuk Burda ki kızlar ne oldu acaba merak ediyorum hepsini ☺️😂 @Bernayksl @Zeyno_ @YSaliha @Nergiiscelik @Gokce_ @Adimadim @AsliiKa @Boz5954 @Kbr_71 @Kk39 @Sinemdmrcoglu @Ylz34 @Fikriyeali @semaoz @Gizia @Fbeetl @Mhulya011 @Ceylan35 @Peray @Hatice_01 @ayseozbnz1 @Ysmnctnr
Brna-34 Merve_kucuk insan merak ediyor dimi 😊 kim bilir kimin kaçıncı hamileliği oğlu mu oldu kızımı 😇 çocuklu hayat nasıl 🤭