Bernayksl Merve_kucuk 3.200 doğdu dün sabaha kadar sancı çektim acilmam vardı sabah 7 de kakasını yemeye başlamış acil sezeryan dediler 7:50 de bebeğim doğdu 8 buçuk gibi falan odama geldim
Merve_kucuk Bernayksl Mekonyumu yedigini nasıl anladılar canım ultrasonda görünüyor mu. Darisi bizlere olsun sağ salim kucağimiza alalim dua et bize ❤
Merve_kucuk Trnbrna Benim gece 12.30 da nişanım geldi. Sancılarımda 10 dakikada bir giriyordu. Hala devam ediyor😒
Trnbrna Merve_kucuk ahh cok nazlilar 😊 bende yarın olsun istiyorum hemen randevum var dr ne dicek merak ediorum 😊
Merve_kucuk Bernayksl Yok eve gönderdiler. Agrin sancin artarsa gel dedi. Belime 5 dkkakikada bir sanci giriyor ama nstde cikmadi sanci anlamadim bu nasil iş
Merve_kucuk Ylz34 Yok daha sancı çekiyorum 1 cm açıklıkla 😔 Siz nasıl dayandınız sanciya cok zorlanıyorum ben daha bu şiddetsiz haliymiş 😢
Glnr63 Bende 5 mayıs akşamı 20 48 de doğum yaptım kızlar 💙 aybars oğlumu kucağıma aldım rabbim sizleride kavuştursun yavrularınıza 🙏🤲
Merve_kucuk Bernayksl Dün akşam 6.30 da çok şükür normal dogum ile kızıma kavuştum canım ☺ 3.300 doğdu