Merve_kucuk Bernayksl Bernayksl gösterdim 😄😄 Şansına burdaydı. Zaten evler dib dibe😊 Seninkinede düşmüş dedi😄😊 Bakalım ne zaman doğuracağız
Merve_kucuk Bernayksl Bu gruptan başta sen doğuracaksın bence hiçkimsenin belirtisi yok. Doğrusu dogum bu hic belli olmazda. Bence bi acile yada dogumhaneye git canım. Allah korusun bişey falan olur
Bernayksl Merve_kucuk hastaneye gitmek istemyrm çok değişik davranyrlar geçen burda biri gitmiş benimle sanciyi durdurmuslar başka doktor gelmiş niye durdunuz falan demiş çok karışık hastane çok korkyrm
Merve_kucuk Bernayksl Haftasimi küçüktüde durdurdular acaba😏 Hiç konuşmadık bu konuyu ama son adetime göre 6 mayıs görünüyor
AsliiKa Bernayksl bende çarşambadan beridir çekiyorum. Benim bebek aşağıdaydı hep şimdi daha beter olduk ayağa kalkamiyom sanki çıkıvercek 🤣
Bernayksl Merve_kucuk yo bizimle aynı hafta gece kızın sancısı tutmuş gitmiş ebe de uyuyormuş niye geldin busaatte demiş sanciyi durdurmus başka doktor nobete gelmiş doğumu olmuş kizin sanci vermişler artık
Bernayksl AsliiKa benim de öyle valla altim dolu gibi arada batıyor lavabodan çıkınca falan alt tarafıma batıyor
AsliiKa Merve_kucuk çarşamba gittim gitmez olaydım ortalık karışıverdi hiç biseye bakilamadim salı günü gidicem. Nts bile 2 dakika tutmadılar
Merve_kucuk Bernayksl Dogumun saatimi varmış. Salak mı ne o ebe. Insallah bize iyileri denk gelir valla