Bernayksl Merve_kucuk yok bakmadı çok şey olmayınca bakmiyorlarmis burda canim 2 hafta sonra gel dedi de hafif sancı cikti Allah kerim bakalm
Merve_kucuk Bernayksl Hadi hayırlısı olsun🙂 Benimde yarın kontrolüm var sabırsızlanıyorum valla bana ne derse 😄 Içimden bi ses sancı çıkacak alttanda bakacak gibime geliyor😬
SevdaTrkl Duyguluuu Son 13 benimde 4 Mayıs ta zorunlu sezaryen olacağım 37 haftalık olduk bugün tam ☺️
Handann Bernayksl benimde 37+2 dün kontrolüm var çatı kontrolü yaptı doktor hiç korkulcak bişe değil merak etmeyin 1 dk sürmüyo
Duyguluuu SevdaTrkl anladım canm hayırlısı olsun herşeyin öyle düşün hep iyi dusun iyi olsun sağlıkla al kucağına da benimki de belli değil daha nolcagi🙄
Gokce_ Merve_kucuk valla konuştuğumuz gece suyum geldi mecburu sezeryan oldum giremedi kanala çok sancı çektim ama sonunda kavuştum meleğime 🥰 Darısı Başınıza inşallah
Gokce_ Duyguluuu sağol canımmmm 🥰 Darısı başına inşallah. Konuştuğumuz gün suyum geldi kanala girmedi bayağı zorladı erkenci kuşum 🥰 mecburi sezeryan olduk o yüzden
Merve_kucuk Gokce_ Amin inşallah ☺🙏🏻 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin😍 Kaç kilo doğdu prenses😍 Sen nasılsın dikişlerin falan ağrıyor mu. Sütün geldimi bu arada🙂
Duyguluuu Gokce_ amin canm amin inşallah anladım neguzel ya gelmiş senin ki olsun hayırlısı buymuş demekki sağlıkla geldi ya o önemli bizimki nezaman gelcek acaba 38 olduk bekliyoruz ☺
Oz1991 Merve_kucuk galiba bende varım 8 mayısta bizim sezeryan olacak hayırlısıyla saglıklı bir şekilde dogarlar inş 🙏🏻🙏🏻Yarında kontrole gidecem inş 🙏🏻