Evvett… 50 gündü 20 gündü 2 gündü derken sonunda bende doğurdum kızlar 🙈 13.04.20 de sezaryen için doktorumla anlaştım. Zaten çok korktuğum için asla normal doğum düşünmedim. Ki zaten sezaryenden bile çok korkuyordum. O gün geldi sabah 10 da hastaneye yatışım yapıldı. Nst çekildi damar yolum açıldı ve ameliyata götürülmek üzere sedyeye yattım. Biraz konuşkan olduğum için herkese selam verdim muhabbet kurdum hemşireler doktorlar hepsi çok iyiydi hepsi benimle çok güzel ilgilendiler ve ne yaptıklarını anlık olarak hep bana söylediler. Belden iğnem vuruldu. Burdan hep doğum hikayelerini okudum herkes hiç acımadığını söylüyordu gerçekten de öyleydi. Hiç canım yanmadı. Sonra doğum başladı zaten 5 6 dakika sonra bir cıyaklama sesi duyuyorsunuz. Oğluşumun sesini duydum, dünyanın en güzel sesiydi. Size diyeceğim şu ki asla canınız yanmıyor değil, canınızdan can gidiyor ama herşey ona bakınca geçip unutuluyor kızlar. Lütfen doğuma girerken sakin olun güle eğlene gidin. Herşey çok güzel korkulacak birşey yok. Ve şunu da söyliyim doğumdan önce bol bol uyuyun ve dinlenin buna çok çok ihtiyacınız olacak 🥰