Semiha89 esimin teyzesi bagcilar devlette calisiyo dun ona sordum iyilesip.iyilesmedgimi nerden bilcm diye testin ciktigi gunden itibaren sayacaksin 14 gun dolunca yine test yapilacak dedi ama sikayetin olursa sakin bekleme dedi kadin dogum doktorumla konustm ozele gidiyodum be gercekten 5 para etmez oldgunu anladim bagcilar medilife hastanesinde ilgi sifir direk beni dogru duzgun dinlemeden artk takibini burdan dusuyoruz sikayetin olursa kanuniye gideceksin dogumada oraya gideceksin burda covud 19 icin ayri muayene odamiz yok sezeryan icin ayri imkan yok dedi siskinligimi araya skstirip soyledim verdigum rennie surubu yemeklerden yarim saat sonra 1 kasık ic dedi benm dogumum tahmini 15 temmuz o zamana kadr Allahin izniyel biter belkide direk doguma oraya git demesi ters konusmasi beni üzdu sozde ozel hastane ve kanuni bana trafik olmazsa 1 saat uzaklikta otobusle falan taksiyle gitmeye kalksam durumum o kadr iyi degil cevremde hastane arastirmasindayim su an aylik kontrolume gidebilecegim bi yer varmi diye bu ay icin kanuniden randevu aldim 24 nisana verdi kalsin bulamazsam giderim artk dedm