drn5410 mercimeksmom Rabbim şifa versin inşallah muhtaç etmesin böyle şeylere 🤲🌹 hayırlı geceler hakkınızı helal edin
mercimeksmom AyaYlmazYldrm kıyamam tabi evdeki kuzu olmasa gelir geçer dersin, inşallah bi an evvel toparlar da çıkarsın
Semiha89 mercimeksmom aynı haftadayız demekki tomografi sizde mecbur cektirmissiniz bebeğiniz nasıl bende cektirdim film mecbur dr aynı dmeiş ikimizede
mercimeksmom Semiha89 evet canım aynıyız☺️ kuzum iyi çok şükür, nst de bağladılar, kalp seslerini duymak çoook rahatlattı beni🙏
Belmaaa Kızlar çok üzgünüm 😔 hepinize geçmiş olsun Allah evlatlarınıza ailenize bağışlasın. Annem şehir dışında yalnız yaşıyor 58 yaşında ve şekeri var bugün aniden kuru öksürük ve boğaz ağrısı ateş başlamış biraz göğsüm ağrıyor diyor ne yapacağımı bilemiyorum beklese mi hastaneye mi gitse başlığı görünce size danışmak istedim lütfen cevap bekliyorum 😢😢😢
mercimeksmom Belmaaa çok sağolun, evde beklemek çözüm değil, yaşı ve kronik hastalığından dolayı testleri yapılır, sizlerin de içi rahat eder, inşallah başka bişeydir
Semiha89 Asumrl öksürük fazlaydı ateşim yok denecek kadar azdı 37. 2 olurdu en fazla.. Iştahsızlık kusma vs vardı
1prens1prensesannesi_ Semiha89 kuzum çok geçmiş olsun öncelikle rabbim Şafi ismi ile şifalar versin sana ve hasta olan herkse. 35 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır kuru öksürek var ama günde toplasan 8 yada 10 kez ve boğazım Bi ağrıyor Bi yanıyor ama midem çok yanıyor benim ilaç kullanıyorum süt içiyorum o yapmıştır diyorum. Ateş ölüyorum 35 36 genel de.. Bende şüphelenmiyor değilim korona dan.. Bu belirtiler yeterli olur mu acaba test yapmaları için
Zeyzey90 Tgbb Tomografi normalde yasak. Covid tanısı konulan hamilelere de kurşun önlükle düşük dozla mecburen çekiliyor. Kabul etmezseniz tedavi red etmiş oluyorsunuz.
Zlhb Kızlar hepınıze çoook geçmiş olsun en kısa zamanda evınıze çıkın iyileşmiş mutlu şekilde inşallah dualarımız sizinle tüm sağlık çalışanlarımızla🤲🏻
Semiha89 Anneolacagimben erken teşhis önemli ben daha iyim kusmam vs gecti öksürük azaldı. Bana damardan antibiyotik ve agızdan sıtma ilacı veriolar.
Semiha89 1prens1prensesannesi_ kuru öksürük gece artıyor mu sık sık öksürmüyorsunuz birde iştahsızlık kusma mide bulantın varmı? Mide yanma gebeliktendir. Vitaminleri ihmal etmeyin. Teşekkürler
Semiha89 Oznurrb kusma iştahsızlık eşlik ederse gidersin hs. Öksürük yok ateş yok. Vitamin mutlaka iç bagısıklık yüksektin.
Oznurrb Semiha89 Çok teşekkür ederim 🙏🏻 vitaminlerimi kullanıyorum iştahım aşırı açık 🤦🏻♀️ Biraz kapansa fena olmazdı 😂
mercimeksmom Semiha89 eşime tanı konulalı 17 gün oldu, çok iyi atlattı çok şükür, az öksürüğü devam ediyo ama diğer belirtiler hemen hemen kayboldu🙏