Ozlemsahin Kizlar perşembe gunu hastaneye gittim doktor. 7 haftalik hamilesin dedi ama adet tarihime gore 9+1 im bu normalmi acaba neden boyle gözüküyor
Zlhb Ozlemsahin geç döllenmede olabılır bebek gerıden gelıyorda olabılır ıkı hafta önden veya gerıden gelmesı sorun olmaz demıstı doktor bana ve zamanla o açığı kapatıyorlar merak etme☺️
Esraduzz Ozlemsahin bende yasiyorum aynı seyi normalde 6+6 ama bebek görünmüyor kese boş görünüyor iki hafta sonra gidicem tekrar
Papatyamsi34 Canım benim de öyle adet tarihime göre 9+2 doktora göre 8+3 doktor geç döllenme dedi herhangi bir sorun teşkil etmez dedi
Elifozmen33 Bende ona cok takmistim adet tariinr gore 2 hafta onde gidiyor ama ultrasyon tarihine gore 2 hafta geriydi hesapladik ulturasyon tariine gore yaptim bu uygulamaya girerken gunu simdi dogru kontrol ediyorum :)
Ozlemsahin Elifozmen33 yani ultrason tarihine goremi yapayim acaba ben simdi yani doğru olan ultrason tarihimi
Elifozmen33 Ozlemsahin ben doktorumla oyle yaptimm uygulamadan daha rahat takip edebilmek icinn birde ilerliyen zamanlarda tam gunu gunune denk geliyormus zatej
Svlyklc93 Benimde adet tarihime göre ultrason tarihim bir hafta geriden geliyodu ama 24. Haftamda renkli ultrasonda aradaki 1 hafta açıklık kapandı adet tarihimle aynı oldu merak edilecek bişey yok yani şuan 35+5 şiz çok şükür 😊