Berrin_94 Hanımlar sıparıs verecem de o sıteden alısverıs yapan memnun kalan var mı bu ara kapıda ödeme de mevcut degıl kartla ödeme tereddutte kaldım guvenlı mı dıye 😌
Busraaylmz19 Berrin_94 bende çok tereddüt etmiştim ama hiçbir sorun yaşamadım canım İstanbul’da yasıyorum dört güne geldi kargolarim ve ürünleri gerçekten %100 pamuk kaliteli ürünler tereddüt etmeden alabilirsin.
eminee0707 Berrin_94 benn baya ürün aldım canım yıkadım da hatta hic bisey olmadı güzel geldi şükür 🌸
Wonderanne Berrin_94 bende yaptım kartla aldım sorun çıkmadı ürünler geldi ve güzeller daha kullanmadık ama istediğim ve sitede gördüğüm şeyler geldi
Beyzaaaa Berrin_94 ben Antalya’da yaşıyorum o mağza Antalya’da gittim ürün satmiyorlarmis parekende olduğu için anca internetten alabilirsiniz dediler bugün bende sipariş ettim kartla bı sıkıntı olucaginida sanmıyorum 😃
ilkbahar Masal6161 orayı biliyorum ben hamile kalmadan önce diyodum ilerde burdan alırım diye 🙂28 hafta olduk çoğunu internetten aldım hep bi kere bile aklıma orası gelmedi 🤦♀️artık bundan sonraki kıyafetlerini ordan alıyım 🙂😵😃
Berrin_94 ilkbahar o heyecanla insanın aklından çıkıyor☺ bende cok arastırdım yorumlar cok ıyı kapıda ödeme yok bu aralar o bıraz aklıma takıldı🙄
Berrin_94 Busraaylmz19 cok tesekkur ederim canım ıcım rahatladı kayınbabamın kartı sorun çıkar diye korktum ☺
Berrin_94 Beyzaaaa bende sanmıyorum ama kart benım olmayınca ıcım rahat etmıyordu burdakı yorumlar cok onemlıydı tskr ederim ☺️
Zynpctn Ben denizlideyim kapıda ödemeli kıyafet,puset minderi vs aldım o siteden iki günde elindeydi.ben memnun kaldım fiyatlarıda uygun tavsiye ederim
Berrin_94 Zynpctn bende herseylerını ordan sıparıs verecem malum dısarı cıkılmıyor bu hastalık gecene kadarda dogururum 😂en ıyısı internet uzerı almak tskr ederim ☺
Meralll Ben kartla alışveriş yaptım bir sorun olmadı, antalyadayım mağaza da Antalya’da o yüzden 2 gün içinde geldi kargo. Çok fazla birşey almadım 2 yenidoğan tulum aldım ama pamuklu , güzeldi kumaşları. Yıkadım , ütüledim bişey olmadı..