hseda ben geçen hafta pazartesi muayene oldum. Nts sancı çıkınca, güzel sancıların çıkmış bir de açıklık kontrolü yapalım dedi. Tabi bu sancıları aman aman hissetmiyorum sadece karnımda toplanma oluyor. Sizin gibi 3 cm açıklık çıktı. Doktorum Çarşamba doğar hazırlıklı gel dedi ☺️ Ama ben gitmedim. Aradan 5 gün geçti kendimi iyi hissediyorum. Gitmememin en önemli sebebi, hastanede az vakit geçirmek, ikincisi süreci evde yaşamak. Çünkü ne nişan ne su hiç bişeyim gelmedi. Oraya gidip zorlamalar ile kendimi enerjisiz bırakmak ve hazır olmayan bebeğimi dünyaya getirmek istemedim. Üçüncü sebep ise babamız 23 nisan doğumlu. Kızının da 23 nisanda doğacağını hissediyor. Onun hislerine güvenirim. Babasının kızı olsun dedik bekledik. Sağolsun bebeğimiz de bize ayak uyduruyo hareketlerini günlük takip ediyorum anormal bi hareketlilik göstermiyor. Doktorum şey demişti 3 cm açıklıkla bir gün sonra doğuma gelen de var 1 hafta geçiren de var. Ben o 1 hafta geçirenlerden olucam sanırım 🤭Sizin için sevindim açıklık olup nişanınız gelmiş. Nişan doğum habercisidir ama hemen olacak diye bişey yok belki bir kaç gün sürer bebeğe bağlı. Bir de açıklık kontrolü sonrası bende lekenme olmadı. Sizinkini tetiklemiş midir bilemedim belki doğal süreçte nişanınız gelecekti muayene de desteklemiş olabilir.