Tgcefesygl Kızlar 19 haftalık hamileyim çiğköfte yaptılar iyice yoğruldu ama dayanamadım yedim sonrasında yazıları okudum çok pişman oldum ıyi yoğruldu bişey olmaz dediler bişey olmaz dimi çok korkuyorum 😔
Duygu Tgcefesygl canın çiğköfte çektiği zaman kısır yap kendine o daha sağlıklı oluyor çiğköfteye de benziyor nasılsa
Zuzununannesi01 Tgcefesygl aynen canım etli değilse bişey olmaz benim doktorum özellikle çiğ köfte yemek yok dedi
BusRAmazan Etli deilse hiç korkma bnde yiyorum marketten hazır alıp etli olanı yemeqin die duymuştum ciq et olduqu için etsizse ye korkma abartilmicak sekilde
Tgcefesygl Et varmış ya o endişe ettiriyor beni gerçi az yedim ama çok üzülüyorum şuan ya sanki kötü bir anneymisim gibi
Minnosunannesi Tgcefesygl eti kim bulmuşta onlar satsın o kadar uyguna. Hem zaten yasak getirildi . Ben gayette yiyorum hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle
Mybabe Tgcefesygl sacmalama arkadasim ya habire anneliginizi sorgulamayin sizin cocugunuz icin en iyi anne sizsiniz hepimiz hatalar yapariz sorsan en iyi anne herkesin kendi annesidir ama ince dusunsek annelerimiz bile ne hatalar yapti. Yemissin afiyet olsun vucudun caninin istedigi sifadir derler 🤗