burcu_1322 Bugün çatlama iğnemin 12. Günü Adetime 10 gün var kırmızı pembe gibi bir kanamam var adet mi oluyorum anlamadım böyle olup hamile olan var mı
Yeloturko burcu_1322 canım normalde kanama olmuyor hamile kaldıysan ama belki tutunmadır bilemiyorum belkide adettir bence sabırla adet tarihini bekle 🤷♀️
Aybarss Canım çatlatma iğnesi vurulduktan sonraki 14 15 veya 16. Günlerde eğer gebelik oluşmazsa adet görülüyor bende 3 ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ordan biliyorum
burcu_1322 Aybarss canım o tuvalete gittiğimde pembemsi geldi peçeteye ondan beri gelmedi acaba yerleşme kanaması olabilir mi
burcu_1322 Buse3412 banımda kafam karıştı peöeteyr gelmişti zaten ondan sonra hiç gelmedi ama böyle olur mu yerleşme kanaması ay inşallah ya
Aybarss burcu_1322 olabilir o zaman kuzum adetinin geçmesini bekle 🙏🏼 İnşallah sanada nasip olur bu güzel haberi almak 😇
Buse3412 burcu_1322 benimkide 13 gündü geldi hatta ağlamıştım adet oldum diye bende çatlatmayla kaldım bence sende kaldın🤗🙏🏼
burcu_1322 Aybarss canım belirtilerinde neler vardı benim adetime 10 gün kala ğöğüs ağrım başladı acaba diyorum adet ağrısıbı yoksa gebelik mi
Aybarss burcu_1322 göğüslerim şişti ve hassastı bide adet olacakmış gibi feci kasık ağrısı yaşadım kuzum 🌸
Aybarss burcu_1322 ve benimde 1 hafta veya 10 gün kala başladı bu belirtiler tutmadı kesin adet olucam dedim ve o ay perde yıkadım astım temizlik yaptım ağır market poşetleri bile taşıdım nasip işte 😇 Eğer kanaman bitti ise bence hamilelik olabilir 🙏🏼
burcu_1322 Aybarss yok canım ondan başka gelmedi yumurtam sol kasıkta oluşmuştu benim hep o kasığım ağrıyor sen de de öyle oldu mu acaba yumurta sol kasıkta döllendiğin dem mi orada oluyor anlamadım