Ladygirl Arkadaşlar ilişkiye 2 kırmızı çizgiyi görünce mi başlıyorsunuz ? Yoksa öncesi var mı? Bi arkadaşım 2 çizgiiyi görene kadar yapma sperm biriksin demişti
Tugce28 Ladygirl en koyu çizginin çıktığı gün ve sonraki iki gün de olacak ayrıca o güne kadar sperm biriksin diye yanlış bir düşünce olamaz çünkü sperm kalitesi bozuluyor bekleyince siz önceki günlerdede devam edin derim
EsoAli Ladygirl canım daha önce 3 gebeliğimde kullandım çift çizgi çıktığı andan sonra koyulaşana kadar ama en koyu olduğu zaman çatlama günü o gün /99 başarılı oluyo
Ladygirl EsoAli anladım teşekkür ederim bi kaç ay öyle yaptım ama tutmadı. Şimdi hiç öncesinde ilişki yapmıcam beklicem çizgiyi görünce yapıcam
May18 Ladygirl valla bende cok dedim her gun her gun nasıl olcak ama cızgı dahil ust uste oldu oncesi degl zaten cızgı den sonra yumurtlama oluyor yumurta gelmeden yapmak istemedim
Ladygirl May18 çok iyi yapmışssın ben çizgiden önce yapıodum bu ay çizgiyi görim başlıcam gerçkten yoruluyor insan
Tugce1803 Ladygirl 3 aydır regl günlerim uzadı önümüzdeki 3 ay boyunca doktor yasmin verdi onu kullanıcam🤦🏻♀️bu ay hayıt tohumu çayı yapıyorum🙏🏻
May18 Ladygirl yok ya yapma onceden ben cok ugrastm adet takvimi ile hep erken bırakımsm meger yumurtlama testı ile ısı cozdum