Hmdkk1 Saribebek https://imgyukle.com/i/QWt4Nf Benim böyle çıkmıştı ovulasyon testi canım lh yazan ovulasyon iki çizgide yumurtlama günündeki gibi kıpkırmızı çıkıyor
Saribebek Nasippp yapmadım canım daha sipariş edecektim iyi mi diye yanlış gösteriyor mu diye yazmıştım . Siparişi verdim cuma günü yapacam inşallah
Nasippp Saribebek yok canım göstermez ama ikisinde koyu olması gerekli! gebelik testini eve sipariş edebilirsin eczaneler getiriyor.
Deletedmom316 Tugce1803 yaa 😀 bende diyorum ki ovulasyonu kısaltıp yazmış dusunuyorum ya neden gebelik testi almiyo acaba diye iyi canim
Nasippp Tugce1803 uykulu gözlerle yazınca böyle yanlışlıklar olabiliyor 😂😂sen napıyorsun canım bu ay bişeyler denedin mi?
Tugce1803 Nasippp hayıt çayı içiyorum bu ay bakalım Bi o kalmıştı😂 3 aydır adetim uzuyor ilk ay 10 gün sürdü sonra 9 bu ayda 12 gün doktor diğer aydan itibaren toplam 3 ay yasmin kullanacaksın dedi😔
Nasippp Tugce1803 AA neden oluyormuş peki canım söyledi mi dr. Bişey umarım ilaca gerek kaladan müjdeli haberini alırız. 😍