Sibelgokhan Hanımlar bebeğim doğduktan 15 gün sonra sünnet etmeyi düşünüyorum. Yenidogdugu için bir sakıncası olur mu sizce?
ilkbahar Sibelgokhan doğduktan sonra 7. Günü sünnet ettirmenin çok faziletleri varmış… Bu konuda alimlerin ortak görüş birliği de var🙂 Eğer o güne ayarlayamazsam ben de 6 yaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum 🙂
UrasEgeninannesi Sibelgokhan allah nasip ederse doğduktan sonra en geç 1 hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum:)
zeyzey95 Sibelgokhan sakıncası olmaz canım zamanları var zaten internette de yazıyor hatta yenidoğan yaptırmak daha iyi
Sibelgokhan ilkbahar oyle mi bunu bilmiyordum ,bende o gunu ayarlarsam yapicam insallah .yeni dogan bebekelr surekli uyuduklari icin rahat olur sunnet yapilmasi.
ilkbahar ElifOncul Sibelgokhan evet biraz geç gibi ama annemler yurtdışında yaşıyo orda ortalama 7 yaşlarında yaptırıyolar mevlitle 🙂ben de orda yaptırırım diye de düşündüm bi yandan bilemiyorum 🙂 ama doğumdan sonra 7. Günü yaptırabilsek daha iyi olur inşallah 🙂
Minik-mucizem123 Deletedmom317 canım Nası oldun postunu bulamadım merak ettim seni. Açılman ne durumda durdurabildiler mi. İnsallah iyisinizdir bebişte sende 🤲🤲
ilkbahar Deletedmom317 canım öyle de doğduktan sonra yapılmazsa 6 yaşına kadar vucudundaki organları keşfetme dönemiymiş onun öncesinde yapılınca bi organını kaybetmiş gibi üzüntü duyabiliyolarmış demişti bi sağlıkçı 🙂 tekli yaşlarda yapıldığı için bi 7 yaş alternatif olarak kalıyo 9 geç olur heralde 🤷♀️ ya böyle merasim şenlik gibi algılatmaya çalışınca çok sıkıntı olmaz belki 🤔
Deletedmom317 Minik-mucizem123 sabaha kadar igneler haplar verdiler cnm sukurler olsun daha iyim eve gönderdi dr um
Snglkmlalp İlk oğlumu 9,5 aylıkken yaptırdım lokal anestezi olsun istedim. Ama tam emekleme zamanıydı çok hareketliydi korktum çarpacak diye. Bi de zor yattı. Şimdi ikinci oğlumu bekliyorum nasipse 3 aylıkken falan yaptırmayı düşünüyorum. Daha hareket etmeye başlamadan olurda çok daha rahat olur.
Minik-mucizem123 Deletedmom317 AA çok iyi durdurulmasına cok sevindim. İnsallah gününü tamamlar bebiş. Hiç kalkma yat sürekli 🌸
anneadayi_ Bana da doktor önerdi ama ben 40 i çıkana kadar bekliycem öyle sünnet ettircem ,bir haftalıkken sünnet ettirmek ten korktum açıkçası çok küçükmüş gibime geliyor, ağlasa acaba orasımi aciyo diye bilemem falan diye kokrtum