melekturan Kızlar 36 2 deyim bir kaç gündür bel agrım çok fazla benimle aynı şikayeti yaşayanlar var mı acaba karin ağrımda var 😔😔
Yasemn1 melekturan ben 32 deyim henüz ama benim de geceden beri geçmeyen bel ve karın ağrım var ne yapsam geçmedi inşallah hep böyle gitmez.
melekturan Yasemn1 kasık ağrında oluyor mu artık asada durdukları için mı oluyor acaba diye dusunuyorum ama
Yasemn1 melekturan kasık ağrısı çok nadir oluyor sizin az kalmış doğuma ondan olabilir doğum pozisyon u aldıysa
elvan_ylmz Yasemn1 bende 31 haftalık hamıleyım bel agrım çok aşırı oluyo , ve bebek asagıya vuruyo artık .. doğum mu yaklaşmış oluyo yanı
Yasemn1 elvan_ylmz sanmıyorum benimkide aşağıda vuruyor ama kafası yukarıda doğum pozisyon u almamış henüz. sizinki de öyle olabilir ama yine doktora sormanız da fayda var bence
elvan_ylmz Yasemn1 şuan İzmirdeyım annemlerdeyım , eşim pazartesı günü almaya gelcek Denızlı de doktorum hemen kontrole gtcem geç kaldım zaten
Yasemn1 elvan_ylmz ben doktoruma yazdım şiddetli bel ağrım var diye az önce, her şeyi yapmışsn magnezyum ilacı sıcak duş VS dedi pazartesi ye geçmezse fizik tedavi ye görün dedi
elvan_ylmz Yasemn1 bende carsamba günü gtcem ınsallah , kasıklarımda da bazen agrı oluyo ama bakalım hayırlısı
Busrababacan61 Benimde başladı evde oturmaktan. Normalde dışarı çıkıyor yürüyüş yapıyordum bağdaş kurup nefes egzersizleri derken belimi kuvvetlendiriyordum ama 1 aydır birşey yapamıyorum bebekte ağırlaştı kasıklarda açılmaya başladı iyice ağrıdan ölüyorum 😫😫😫😫