Gmznz-0202 Kızlar hep solunuza yatın bebek için daha iyi diyorlar ya ben sağıma daha rahat yatıyorum hatta arada kendimi sırt üstü yatmış buluyorum sizler nasıl yatıyorsunuz buarada 32 haftalık olucaz inşlh
leyla25 Gmznz-0202 sadece sırt üstü önerilmiyor canım sağına da yatabilirsin. Ben hep öyle değiştiriyorum gece bir sağ bir sol.
Gzdnz Gmznz-0202 valla aynıyım bende soluma rahat edemıyorum hep sağıma yatıyorum hatta sırt üstü uyanıyorum geceleri doktorum önce bi soluna yatmayı dene rahat edemıyosan sağa dön bazen bebegın sırtı denk gelebılıyor ve rahatsız edıyor dedi. Ama lütfen sırt üstü ve yüzüstü yatma asla dedi.
Aybukebakla Gmznz-0202 ben her türlü yatıyotum çok araştırdım kendinde bi problem görmüyorsan nefesin sıkışmıyor başın dönmüyor gibi şeyler istediğin gibi yatabilirsin bence zaten zor dalıyoruz uykuya yAtmak zor hangisi rahatsa onu yapmak gerek
Gizemito Ben bugün hamile yastığı aldım U şeklinde onu deneyeceğim 😢 Sola yatmaya çalışmaktan sol bacağım uyuşuyo artık 🙄 Kimisi de sağa yatma sol ve sırt üstü yat diyo 🙄 Şaştım kaldım doğrusu 😳
Ebruozcann Canım bende hamile yastığı var inanılmaz rahat ettiriyor onunla yatıyorum doktorum kontrolümde sırt üstü yatma şu saatten sonra demişti sağa sola dönerek yatıyorum bende sürekli 7 ayımızı geçiyoruz bu arada
2kizanasi Sırt bölgesinde bir damar var onun üstüne yatmamak gerek, bebeğe çok zararlı annenin de tansiyonu düşüyor baskı uygulandığı için. Sırta destek verip hafif sırt üstü yan da yatılabilir, yeterki o bölge serbest kalsın.
Yelz_91 Gmznz-0202 sürekli onun bilincinde olamazsın canım nasıl rhat ediyorsan o şekilde uzan … ben soluma sağıma yatyorum gece sırt ğstü yattıqımda oluyor… zaten pozisyon bni rhatsz ettiğinde vücut otomatik olarak dönmek istiyor
Gunes55 Gmznz-0202 sag sol donusumlu yatiyorum cunku sadece tek tarafa yatmak mumkun olmuyor insan curur valla. Ama kesinlikle sirt ustu yatmiyorum