Gamzebydmr merhaba canım ben enfeksiyon varken ilaç kullanıyorken hamile kaldım . Yaşadıklarımı baştan anlatayım Daha önce düşük yaptım kürtaj oldum kasım ayında doktor korunun dedi neyse Şubat ayında adetim bitince korunmada bitti ve ben de idrar yanması enfeksiyon oldu . Doktora gittim çocuk düşünceniz varmıydı dedi var dedim ama ultrasonda bişey gözükmedi enfeksiyon için bana ilaç yazdı yinede gebelik olursa zarar vermeyecek bi ilaç yazayım dedi ilacın ismi( zimaks) ilacı kullanmadan test yaptım bişey çıkmadı bi kaç gün sonra yaptım yine çıkmadı 😄 ama bu sefer ilaç bitti adetim de düzensizlik olduğunu düşündüm çünkü daha önce düzensizdi adetim gecikti acaba ilaçtan mı dedim bide o yüzdendir dedim çünkü ilaç kullanırken de ilişki yasakdı. Hamile olsam diğer Testlerde çizgi çıkardı dedim neyse adetimin gecikmesinden 3 4 gün sonra tekrar test yaptım busefer çok belirsiz inceden bir çizgi çıktı acaba testmi bozuk dedim ya doğruysa hamileysem umududq var içimde . Sabahına tekrar test yaptım ve yine silik çizgi çıktı belli belirsiz bir çizgiydi 🤷🏼♀️ Doktora gittik kese yok birşey yok ama hcg oranım 347 daha sonra tekrar hcg oranına baktırdık gittikçe artıyor ve şuan 10 hafta 5 günlük hamileyim 😄 inşallah enfeksiyonun geçer doktora bi git doktorunda sana yazacağı ilaç zimaks olur büyük ihtimal onlar en iyisini bilir başka bi ilaç yazacak olurlarsa bu ilacı da sor . Bol bol su iç bu dönemde enfeksiyon falan varken su çok önemli 🙏🏻 Umarım geçer ve çocuk sahibi olursun sağlıklı bi bebişim olur ❤️