Nascnraden Tahinpekmezim 90 tl muane ücreti ama galiba ben reapa gidicem çünkü hastane daha temiz yoksa doktordan memnundum 🤔
Tahinpekmezim @Nur merhaba canim ben randevu almayi unuttum. Acaba randevu almada sikinti oluyormu gunay hocada ?
Nur Tahinpekmezim canım ben hiç randevusuz gitmedim ama bos saati oluyor ben o zamana randevu alıyorum genellikle öğleden sonraya (:
Mervesya Tahinpekmezim ablam avcılarda yapmıstı avcılar hospıtalda tülay egeliye gitmistı 2 bebegınıde o doktorda dunyaya getırdı normal dogumcu sakın guleryuzlu bır doktor hatta konyada oturuyorum oyle bır doktor karsıma cıksa dıye dua edıyorum
Tahinpekmezim Mervesya canim cok tesekkur ederim ilgin icin . Doktor sectim canim ☺ Bakalim sali gunu gidicem. Senin bebis ne kadarlik ☺
Nur Tahinpekmezim hadi hayırlsıı bizim kontrolümüz de 34. Haftamızda Çarşamba veya Perşembe gününe denk geliyor (:
Tahinpekmezim Nur tesekkur ederim cnm sende insguzel haberler alirsin. Az kaldi doguma valla 😊 nezaman dogum bekleniyor senin canim?
Nur Tahinpekmezim canım haziran 6 gibi dedi Günay hoca ama biraz hırslı gibi bakalım erkende olabilir (:
Tahinpekmezim Nur gunaydin canim istanbuldayim dun gunay hocaya gittim cok mennun kaldim cok tesekkur ederim. ☺ Ayrica dahiliyeye filanda gittim cok hastayim grip bogaz enfeksiyonu 😟
Nur Tahinpekmezim çok geçmiş olsun dikkatli ol canım bende hasta olacak gibiyim bakalım Allah korusun yaa. Nasıl geçti Günay hocayla (:
Tahinpekmezim Nur cok mennun kaldim canim 10 gun icinde tekrar cagiriyor hala istanbuldayim gidip tekrar gelicem . Hersey yolunda sukur
Nur Tahinpekmezim oy maşAllah her sey yolunda olsun da biz de Cuma günü gitcez inşAllah bakalım paşam napıyor 🤗🤗🤰🏻