Brcub Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor 😍 Bizim hareketlenme fazlasıyla arttı çok şükür kızımın hareketlerini hissettikçe o kadar mutlu oluyorum ki🤲❤ bu haftalarda bebisleriniz kaç gram kaç cm di kızlar 😘
Esra46 Brcub 27haftalık hamileyim rahim ağzında açıklık mı rahim eksikliği mi öyle birşey söyledi doktorum erken doğum riski galiba buda ne yapmalym
Nvn00 Brcub An itibariyle 26+1 olduk kızımla 😍 kızlar benim göğsümun altında aşırı batma oluyor çok can yakıcı elleyemiyorum bile çok acıyor. Sizde de oluyor mu? Bebeğin pozisyonuyla ilgili sanırım bu dimi
AnneCeren 26+1 günlüğüz şuan bizim de hareketler epeyi hissedilir boyuta ulaştı . Dün gittim kontrole kilo 850 boy 38 😁
Brcub Esra46 öncelikle çok geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok sağ sağlim kucağına alırsın insaAllah 🤲😘
Brcub Nvn00 arada bendede oluyor canım bebek hareketinden galiba hatta hissediyorum oraya doğru cikiyo 😍
burcu0818 Bizde 26+1olduk çok şükür oğlumun hareketleri çoğaldı çok mutlu oluyorum rabbim kucağımızada almayı nasip etsin 27haftamda kontrol 24 haftdamda 600 gramdı boy 30 idealdir inşallah ☺️
burcu0818 Bizde 26+1olduk çok şükür oğlumun hareketleri çoğaldı çok mutlu oluyorum rabbim kucağımızada almayı nasip etsin 27haftamda kontrol 24 haftdamda 600 gramdı boy 30 idealdir inşallah ☺️