Yaman Misshenriett_e benimde cogu seyim bitti mobilyayi bekliyoruz bidaha yikamaya baslicam kiyafetleri🙂
Sak718 Misshenriett_e ben bütün alışverişimi bitirdim sayılır🙈Güzel indirimler de yakaladım kızımın şansına☺️ve hepsini farklı bedenlerde aldım 2 yaş için bile beğendiğim bir kaç parça bir şey aldım🤷🏽♀️Tek eksiğim bebek arabası kaldı onunda fiyatını takip ediyorum yakında alacağım inşallah☺️
Ebruozcann Sak718 instagramda moroglubebe diye bir sayfa vardı istoç ta bulunuyor magazası Bi bakmanı öneririm uygun geldi bana baya
Ebruozcann 7 aylığım eksiğimiz kalmadı diyebilirim 5. Ayında başlamıştık almaya iyiki de öyle yapmışım 🙏🥰 instagramda çok uygun sayfalar var ordan temin edebilirsin veya e bebeğin nöbetçi şubeleri var ordan da alabilirsin
Sak718 Ebruozcann evet denk geldim sayfaya teşekkür ederim, arabayı mamas papas veya mima zigi düşünüyorum onları satmıyorlar maalesef🤷🏽♀️
1Vera_ Misshenriett_e az önce kıyafetlere bakıyordum aynı marka aynı model bebek takımı trendyolda 50tl iken bir instagram sayfasında 40 tl. Bence karşılaştırıp alın. 😊
1Vera_ Misshenriett_e ben de hep öyle düşünüyordum ama artık karşılaştırma yapıyorum. Mesela geçen çatlak kremi aldım lierac trendyolda 140tı ama hepsiburada dan 120ye aldım canım. Bazen trendyolda uygun olabiliyor karşılaştırmak lazım hep 🙈
Misshenriett_e inciiim bende cok acilleri almaya çalısıyorum allah korusun erken felan gelir son zamanlara bırakmamak lazım
Yaman Misshenriett_e kendim begendim ben corluda oturuyom silivriden aldık mobilyayi oyuzden izinli gelcek vali izini gerekli
Kardelen92 Yaseminozel benimde ilk bacaklarını kapamisti doktor kemik yapısından anladı sizinde kemik yapısından bellidir aslinda
Seter Misshenriett_e 27. Haftamdayim bende başladım almaya 4 tane hastane çıkışımız var ben bir tane aldım bir de tulum almıştım geriye kalan herşeyi şimdilik annem aldı hastane çıkışı olmayan 0/1 ↉ aylikda kıyafetleri var. Banyo setini de almıştı annem artık odası için biseyler bakıyorum kendim için hiç bişey almadım
dhm0653 Bende e bebekten beşik yatak aldım bi kaç zıbın tulum aldım en ucuz bebek market diye site var geri kalanı ordan alcam baya ucuz herşey tavsiye ederim kızlar.
Cigdemveminik Misshenriett_e bende baya bişeyini aldm aılır dolabnda böyle sıkıştrdm şmdilk 🥰 https://imgyukle.com/i/QzuOa0
Cigdemveminik Misshenriett_e aslında şuan alışveriş zamanlarımz ama malum çıkamıyoruz🤦🏼♀️ İlk zamnakr acelemi ettim diyodum ama İyiki almşm diyorm şmdi🤗
Yaman Misshenriett_e ben subatta begenip aldim ama uretimi falan 2 ayi buluyor dendi ellerine gelmis biz mayis sonu demistik ama bu virus olayina erkene cektik simdi izin alip gelsin diye bekliyoruz