6745 20 haftalık olan anneler bebegınızın hareketlerini nasıl hissediyor sun tam olarak nasıl oluyor hareketler
Twinksmom 6745 21 e girdik şuan dışarıdan dikkatli takip edince dışarıya doğru atıyor karnım ama balık kayması falan hissetmedim ben😬
Ayseturan 6745 20 haftali gim suan. Karnin icinden bi sey vurdugunu hissediyosun kucuk biseyin karninin içinden tekme attigini hissediyorum yani resmen 😇
Svcnvebebegi 6745 benim genelde midem kısmında balık kayması gibi birşey kayiyor. Yaklaşık 1 haftadır da cok hafif kasiklarima vuruyor naif kızım.🥰🥰. Bu arada 23 haftalık hamileyim.😇😇
6745 Ayseturan dısarıdan farkedıylıyor mu hareketlerı acaba ben de oyke hissediyorum ama duzenli değil
Ayseturan 6745 daha cok sabah yeni uyandigimda ve gece yataga girdigimde hissediyorum sakin zamanlarda yani
Ayseturan 6745 disarida cok net degil ama hissettigim an elimi karnima koydugumda daha net hareketleri hissediyorum
UrasEgeninannesi 6745 19+2 yim. Birkaç kere hissettiğimi düşündüm böyle balık gibi bişey. Birkaç gündür de hissetmiyorum. Daha önce hissettiğimde o muydu onu da bilmiyorum ama. İnsan endişe etmeden yapamıyor. Bekliyorum sabırsızlıkla 🤦🏻♀️
Svcnvebebegi UrasEgeninannesi birşey olmaz canım normal. Kimi gec hissedebiliyor. Benim kızım şuan kipir kipir artık maşallah. Haftalar geçtikçe daha cok hissedeceksin emin ol
ilknurkcmnlii1 20+5 günlüğüzz 18 haftamdan beri hissediyorum suan dısarıdan çok net belli oluyor tekmeleri ve gün içerisnde 100 150 kere tekme atıyor gece uyuyor👼♥️😂
nuryadaperi 6745 önce gaz hareketi gibi bazen de kas seyirmesi gibi anlık hissediyordum son üç dört gündür bayaaa içimde birşeyin hareket ettiğini hissediyorum 🥰