Mervee09 Ipek4w Sibelgokhan 3-6 ay almaya gerek yok ozaman ilk etapta.. çabuk büyüyolar hemen küçük gelmeye baslıyo diyolarda cevremde benm de o yüzden kafam karıstı
Sibelgokhan KubraNuh0 canım alez bende henüz almadım araştırıyorum, çoğu kişi gerek olmadığnı söylüyor kararsizim alıp almamakta
Sibelgokhan Minicikkiz canım ben ana kucagi yerine bebek arabasının icerisndeki puseti kullanacağım.Elektrikliler aklımda vardı fakat, ben sonradan gerek duymayıp almadim
Sedoss_46 Alez ben e bebekten aldım ordan bakabilirsiniz bence gerekli sonuçta yatağa geçebilir çisi filan
Sibelgokhan Ipek4w evde de puseti ana kucagi yerine kullanabilirim. Kullananlarida gördüm. Biraz büyüdükten sonra elektrikli yerine oyun halısı alacağım ben.tabi her annenin tercihi farkli. 😊
gulebedir Sibelgokhan leke cikarici kosla da iyi dediler ama bildigim kadariyla green clean da daha zararsiz dogal. kararsiz kaldim şimdi acaba hangisi lekeler konusunda daha etkili benim 2. gebeligim lekeli bebek kiyafetlerini filan yikamam lazim da
zumra2020 Oncelikle guzel bir liste olmus emek için teşekkür ederim. Ben biberonu avent antikolik serisini almıştım. Ama acaba natural biberonlarin da başlıkları uyuyor mu bu konuda bir bilginiz var mi?
Sibelgokhan zumra2020 canım benimde ilk gebeliğin olduğu için o kadar detaylı arastirmadim doğrusu.aventide ailemdekiler hep.kullanip.memnun kaldıkları için bende tercih ettim
hulyatkknt Sibelgokhan ya zaten bebek arabasi fiyati kadar ana kucagiba para vermrk bana sacma geliyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Birkaç ay evde de arabanın pusetiyle takılacağım.
Yaprak2019 Sibelgokhan pusetlerin oturma şekli dolayısı ile en fazla 2 saat oturabiliyot bebekler sonrası sağlığa zararlı onun için de uzun uzun uyuyamaz. Aklınızda bulunsun. Ekonomi yapayım derken sağlıktan olmayın
Merdgn Mervee09 Bana da 0-3 ay en fazla 1 ay giyer diyorlar 😔 Çok az 0-3 genel 3-6 alıyorum ben de 0-1 1-3 0-3 çok uzun süre gitmiyor.
Mervee09 Merdgn işte bende bikaç kez giydirdikten sonra hemen küçük gelsin istemiyorm nasıl alcagımı sasırdm