Nerden baslasam bilmiyorum psikolojik olarak zor bir hamilelik geçirdim öncesinde tüp bebekle sahip olduğum oğlumu 20+5 te kaybettiğim için sürekli yattım ve her ağrı sızı da kasılma mı acabs açılmam oldumu korkusuyla hastaneye kostum doktorlar arasında kaldım kimi serklaj yapalım diyordu kimi serklaj da tek başına komplikasyonlara sebep olabilir deyip yapmayalım diyordu çok şükür muhteşem bir doktorla tanıştık ve 30 hafta 34 hafta derken 38 haftayı gördüm 35. Haftadan sonra evime gectin ufak tefek işlerini kendim yaptım 38+0 beşik geldi kurduk nevresimleri mı yıkadım utuledim besigin korumaliklarini yıkadım derken baya yoruldum ama dayanılmaz değildi ağrılarım yorgunluktan dedim ertesi gün muayenem vardı 38+1 gittim rutin muayene idi baktı herşey normal suyun iyi bebek iyi felan dedi nst ye attı sadece bir yoğun kasılma vardı iyi normal dedi tam çıkıyordum sen normal doğum istiyorsun bakalım çatin müsait mı deyip çatı muayenesi yaptı o da ne :))) yaptı ve güldü o gün bugunmus dedi dünya iyisi doktorum beş buçuk altı santim açılman var poş yumuşamış dedi yani kese patlatacagim dedi ben durumu idrak edemiyrum tabi elim ayagom titriyo doktor giden gelen sakin ol diyor suyumu açtılar hemen önlük giydirdiler sancı verecez dediler önlüğü giydim odaya geçtim sancı taktılar nst ile birlikte ama AllAh im hastaneyi inlettim biranda enbyuksek doz sancı bağırıp çağırdım sancıların arası çok kısa dinlenemiyorum beni sezeryana alın uyutun diye bağırıyorum yarım saatten biraz fazla suni sancı çektim daha fazla dayanamadım doktor ebe dinlemedim söktüm herşeyi nstyi yatakta sancı çekmek ızdırap ayağa kalkmak istiyorum dedim çişim var dedim tamam dediler git yap ama sakın ikinma büyüğünü yapma deiler zaten gelen şey büyük abdest değil bebeğin baskısı çişimide yapamadım ayağa kalktığım gibi ıkınma isteği geldi şuursuzca ikindim geçince yatağa yatırıp tekrar vakti doktor normalde bebek yukardaydi ayağa kalkınca demek inmiş biraz sonra beni yürüyerek çatala götürdüler espiri felan yapıyorlar rahatlamam için catalda ıkınma hissi gelip duruyordu geldikçe ikindim çok geçmeden bebeğim doğdu şükür Allahım inanılmaz di herşey idrak edemeyeceğim kadar hızlı ve panikli geçti oğlumun sesini duymak öyle rahatlattı ki .. kucağıma verdiler sıcacıktı yüzüme cipil cipil bakıyordu sonra dikiş islemleri felan onlar iğrenç doğumdan uzun sürdü anne olmak muhteşem bir his tsbi beraberinde zorluklarboluyor göğüs yarssi dikiş yarası doydu mu doymadı mı şuan bir haftalık anneyim bebeğimi dün yoğun sariliktan yatırdılar göremiyorum :( hastaneden yazıyorum hepinizden dua istiyorum biraz karışık kuruşuk olmuş olabilir soruları alabilirim herkese suhuletli doğumlar diliyorum ..ablama doğuma aldılar diye mesaj çekmemle ablamın aile grubuna mujdee doğdu bebeğimiz demesi arasında 1 buçuk saat var oysa sadede muayene olacaktım )))
Happy kidse geçtim 8 buçuk yıl sonra anne oldum..❤️
Yaaa ne güzel. Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip eylesin canim Anali babali büyütsün ❤🥰